Ciolos inlocuieste ministrul Sanatatii. Pe Facebook!

0

Ministerul Sanatatii – Patriciu Achimas-Cadariu! Dacian Ciolos schimba “din pix” sau… tastatura propunerea de ministru, dupa ce, anterior, il numise si chiar il laudase pe Andrei Baciu!

Sa-i fi daunat pozele provocatoare lui Andrei Baciu?

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a anuntat, la Parlament, nominalizarile pentru functiile de ministri in guvernul sau. Andrei Baciu era, in jurul orei 14, propunerea lui Ciolos la Ministerul Sanatatii. “Este un tanar medic chirurg, cu experienta in strainatate, dar si experienta privind mediul spitalicesc”, spunea atunci premierul desemnat Dacian Ciolos. Acesta insa s-a razgandit, interesant!, dupa ce diverse publicatii l-au prezentat pe Andrei Baciu in posturi provocatoare, la bustul gol, in sort sau chiar chiloti, caci se pare ca ar fi activat ca si model. HotNews scrie ca Andrei Baciu intrase chiar intr-un top cinci al celor mai sexy romani, realizat in 2010 de publicatia online farabarbati!

Dacian Ciolos l-a inlocuit rapid pe Andrei Baciu. Pe Facebook!

Dacian Ciolos (sau cine se ocupa de contul sau de Facebook) si-a editat, pe reteaua de socializare, postarea care cuprinde lista de ministri propusi. Patriciu Achimas-Cadariu figureaza ca propus ca ministru al Sanatatii.

Cine este Patriciu Achimas-Cadariu

achimasCine este Patriciu Achimas-Cadariu? Potrivit UMF Cluj-Napoca, este medic primar, cu supraspecializare ginecologie oncologica si chirurgie oncologica, master în advanced oncology (Universitatea Ulm, Germania), doctor în stiinte medicale, cu o bogata activitate profesionala, didactica si de cercetare. Are o bogata activitatea didactica universitara si postuniversitara, cu studenti, medici rezidenti, subspecialisti si doctoranzi. A publicat carti de specialitate pentru studenti, rezidenti si doctoranzi, cursuri postuniversitare, a elaborat articole în reviste de specialitate nationale si internationale. Si, nu in ultimul rand, trebuie mentionat ca Patriciu Achimas-Cadariu este managerul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca!

Share.

Leave A Reply