Rezidentiat mai 2016: clasificarea finala a candidatilor!

Rezidentiat mai 2016: clasificarea finala a candidatilor! Precizari privind alegerea locurilor si a posturilor

0


Rezidentiat mai 2016: a fost data publicitatii clasificarea finala a candidatilor si au fost oferite precizari privind alegerea locurilor si posturilor.

Iata aici clasificarea finala a candidatilor!

Potrivit documentului, punctajul maxim a fost de 815, in timp ce punctajul minim de promovare a fost de 489. UMF Tg. Mures, unde s-a desfasurat concursul de rezidentiat mai 2016, a anuntat anterior ca grilele cu raspunsuri corecte afisate in data de 22.05.2016, ora 14:30, nu au suferit modificari în urma analizarii contestatiilor depuse.

Alegerea locurilor si a posturilor scoase la concursul de rezidentiat mai 2016 va avea loc duminica, 29 mai, incepând cu ora 9, la Centrul de Cultura “Mihai Eminescu” din Tg Mures – sala de spectacole, str. Nicolae Grigorescu nr. 19.

Candidatii vor alege in ordine descrescatoare a punctajelor la concursul de rezidentiat mai 2016, locurile si posturile publicate, cu respectarea centrului de pregatire mentionat in publicatia de concurs.

La alegerea locului/postului, candidatii se vor legitima cu un act de identitate in termen de valabilitate (carte de identitate, buletin de identitate, pasaport). Cei care nu pot fi prezenti, pot delega un imputernicit care se va prezenta cu propriul act de identitate si cu actul notarial de imputernicire. Procura notariala va fi retinuta ca dovada de catre comisia de repartitie.

Candidatii sau imputernicitii acestora care au ales loc/post in specialitate vor primi o adeverinta tip si vor semna pentru optiunea lor intr-un tabel ce va cuprinde: pozitia candidatului in clasificarea definitiva, numele candidatului, punctajul obtinut, locul/postul ales in specialitatea dorita si centrul universitar de pregatire.

Candidatii sau imputernicitii acestora care nu sunt prezenti in data, ora si locul fixate pentru alegerea locurilor/posturilor in specialitate pierd drepturile conferite de concurs.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.