Clinica II Ortopedie Timisoara, sprijinita de Rotaract si Hotel NH

Clinica II Ortopedie Timisoara, sprijinita de Rotaract si Hotel NH (VIDEO)

0

In cadrul Clinicii II Ortopedie din Timisoara, dupa renovarea sectiei, s-a schimbat cazarmamentul in urma unui proiect realizat de catre Rotaract Timisoara, fiind alocata suma de circa 23.000 de lei pentru schimbarea completa a tuturor saltelelor, pernelor, si a asternuturilor de pat.

Deasemenea NH Hotel a donat cate un televizor pentru fiecare salon.

Saloanele sunt de tip rezerva cu 3 paturi, cu grup sanitar si internet. Tot prin donatie se va primi de la Rotary Buzias 9 paturi de spital noi, care indeplinesc cerintele Uniunii Europene.

ortopedie

“Ar mai trebui schimbate paturile si noptierele, ar trebui schimbate si o mentalitate in a ne ajuta, ar trebui personal mult mai mult pentru ca este foarte dificil sa ingrijim 55 de pacienti sau 60 de pacienti doar cu 2 infirmiere sau 2 femei de servici pe toata sectia. Deasemenea, persoalul de asistente medicale este insuficient dar atata timp cat totul este blocat si nu se poate debloca, in special e vorba si de renumeratia primita de personalul medical, nu se va putea face  mai mult decat este.”, a mentionat prof.univ.dr. Jenel Patrascu, sef de sectie, Clinica II Ortopedie Timisoara.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.