Colectiv: Primul pacient evacuat aerian si grefe de piele aduse in tara

0

Profesorul Linton David-Michael, Directorul sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Hadassah Medical Center, alaturi de echipa Intermedicas si de reprezentanti ai Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, au vizitat deja pacienti din Spitalul Clinic de Urgente Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri,  Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni si se indreapta catre Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Consultatii gratuite pentru victimele din Colectiv

In seara trecuta, echipa Intermedicas a evacuat primul pacient care va beneficia de tratament avansat in cadrul spitalului Hadassah din  Israel.

Totodata, ambulanta aeriana va aduce din Israel grefe de piele pentru un alt pacient care a fost operat aseara in Bucuresti.

Profesorul Linton isi va continua vizitele in spitale si azi, 5 noiembrie

Costul vizitelor este suportat de partenerii implicati in proiect si vor fi realizate doar la solicitarea si cu acordul familiilor care doresc acest lucru.

Spitalul Hadassah Medical Center a pus bazele medicinei moderne in Israel si implementeaza recunoscutul sistem “Medicina de Maine”, prin care incorporeaza solutii foarte avansate de tratament personalizat pentru pacientii sai.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.