HOSPICE Casa Sperantei te cheama sa colorezi timpul celor care infrunta o boala incurabila

0

Sambata, 7 mai, toti cei care cred in puterea cuvantului „impreuna” sunt asteptati, intre orele 11.00 si 18.00, in Parcul Herastrau din Capitala, zona Foisor – Insula trandafirilor. Aici, HOSPICE Casa Sperantei, in parteneriat cu Academia de Bricolaj, organizeaza Atelierul Primaverii. La actiune, copiii si parintii lor sunt invitati sa confectioneze ceasuri hand-made, dand culoare timpului celor care infrunta o boala incurabila.

Totodata, cei care au obtinut venituri in 2015, pot completa pe loc formularul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit catre HOSPICE Casa Sperantei. Prin acest gest simplu, ei se vor alatura eforturilor fundatiei de a darui clipe de normalitate bolnavilor incurabili si celor dragi lor. Anul trecut, peste 18.500 de romani au facut acest gest, convinsi ca pot produce schimbarea pe care si-o doresc. Fondurile stranse in acest fel au ajutat mii de copii si adulti sa infrunte un diagnostic necrutator.

Pentru ca o boala incurabila nu il afecteaza doar pe cel diagnosticat, ci pe toti cei din jurul lui, Campania HOSPICE din acest an – „DA CULOARE TIMPULUI LOR!” – isi propune sa redea bucuria clipelor petrecute impreuna. Campania este activa pana in 25 mai 2016.

Campania „Da culoare timpului lor!” este sustinuta de: Fotograful tau, EY Romania, Coresi Shopping Resort, Vegis, Camera de Comert si Industrie Covasna, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, RAT Brasov, Electrica Furnizare SA, Academia de bricolaj, TVR, Pro TV, Prima TV, Digi FM, Pro FM, Europa FM, Radio Brasov, Nova Press, Star FM, radio Tg-Mures, Spectacular, Vision Media Plus, Zipper, Pretul zilei, Metroopola Brasov, Agerpres, Media Expres, Big Print, Cocor MediaChannel, Hotnews, Capital, Puterea, Revista CARIERE, Business Review, Itsy Bitsy FM, Getica, Elevate, Televiziunea Medicala, Spin Media, Proud to be Romanian, Media Bloc, Psychologies.

HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.

Share.

Leave A Reply