Compania Stem Sure va asteapta la Baby Expo !

0

1261_articolÎn perioada 19-22 mai compania Stem Sure este prezentă în cadrul expozitiei Baby Expo, Sala Polivalenta, Bucuresti – standul E01.

Aici găsiţi mai multe informatii despre celulele stem, despre recoltarea şi procesarea acestora şi despre stocarea în Danemarca, şi mai ales pentru a beneficia de oferta noastră specială, adresată vizitatorilor Baby Expo:  “Câştigă stocare gratuită pe viată!”

Pe perioada desfăşurării târgului Baby Expo, Compania Stem SURE oferă prin tragere la sorţi trei contracte GRATUITE de Stocare pe toată durata vieţii.

Toate contractele semnate în perioada 19 – 22 mai vor participa la extragere. Vor fi desemnaţi trei câştigători. Aceştia vor achita doar preţul Procesării, Stocarea fiind acoperită integral de STEM SURE în banca din Copenhaga, Danemarca, pe toată durata menţinerii probei în această bancă.

Stem SURE este prima companie din Romania de recoltare, procesare si stocare celule stem care ofera in standard stocarea in recipient bicompartimentat asimetric si astfel dubla sansa de utilizare a probei alaturi de cel mai rapid timp de procesare a probei de sange placentar din Romania si anume  36 de ore in medie de la recoltare.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.