Concert caritabil la Timisoara, in sprijinul bolnavilor de la Sectia ATI din Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara (VIDEO)

0

Concertul „Impreuna pentru viata” a avut loc miercuri, 12 aprilie 2017, de la ora 19, la Filarmonica Banatul din Timisoara, in sprijinul bolnavilor de la Sectia ATI din Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara.

Evenimentul este organizat de studentii de la Facultatea de Muzica si Teatru din Timisoara impreuna cu trupa rock Vest Phoenix Cover si de 1740 Music Cafe. Pretul invitatiei este de 20 de lei. Banii vor fi donati Asociatiei Non Profit pentru Anestezie – Terapie Intensiva “A. Mogosanu” Timisoara, cea care sprijina Sectia ATI din Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara.

„Concertul va fi sustinut de Formatia “Vest Phoenix Cover”, continuatoare a spiritului legendarei trupe “Phoenix”, impreuna cu muzicieni de la Facultatea de Muzica din Timisoara. Este un spectacol complex, ce va include muzica rock, clasica si moderna, si in care vor evolua si tinere talente muzicale, ce vor duce mai departe stafeta plina de glorie a muzicii timisorene”, transmit organizatorii.

Share.

Leave A Reply