Concurs marca OAMGMAMR pentru asistenti medicali!

Concurs marca OAMGMAMR pentru asistenti medicali si moase! Iata ce prevede regulamentul

0

Initiativa extrem de interesanta a unei filiale a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania – OAMGMAMR.

Filiala Iasi a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania – OAMGMAMR Iasi – lanseaza, pentru al treilea an consecutiv, provocarea profesionala pentru membrii organizatiei: „Nursing de cariera”.

“Concursul „Nursing de cariera” vizeaza promovarea si incurajarea implicarii profesionistilor in dezvoltarea propriului domeniu de activitate. Un alt obiectiv este aducerea propriei contributii in sfera ingrijirilor, in conditiile in care in Romania nu exista centre de cercetare dedicate activitatii asistentilor medicali generalisti, moaselor si asistentilor medicali, cum se intampla in statele in care profesiile sunt reglementate”, precizeaza OAMGMAMR Iasi.

Prin concursul de cercetari si studii clinice in nursing „Nursing de cariera”, OAMGMAMR Filiala Iasi isi propune sa incurajeze participarea unui numar cat mai mare de asistenti medicali si moase la manifestari stiintifice si dobandirea de cunostinte actuale si utile in domeniul nursingului. La concurs se pot inscrie asistenti medicali, moase si asistenti medicali generalisti care isi desfasoara activitatea in judetul Iasi.

Fiecare concurent poate participa cu o singura lucrare din orice specialitate a asistentei medicale care nu a mai fost prezentata pana la data lansarii concursului in cadrul vreunei manifestari stiintifice (conferinta, simpozion, seminar, curs etc), se arata in regulamentul difuzat de OAMGMAMR Iasi.

Lucrarile stiintifice pot fi elaborate de maxim doi coautori si pot avea cel mult 8 pagini Word. Lucrarile stiintifice pot fi aduse personal la sediu sau trimise pe e-mail la adresa: secretar@oamr-iasi.ro insotite de mesajul: “Participare concurs lucrari stiintifice”.

Lucrarile se pot trimite in perioada 1 – 30 aprilie 2016, iar anuntarea castigatorilor si decernarea premiilor va avea loc la 7 mai 2016 in cadrul conferintei judetene „Provocari si inovatii in profesia de asistent medical”, organizata cu ocazia Zilei internationale a asistentului medical si a moasei. Premiul I este o tableta.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.