Concurs de calarie terapeutica – CUPA MOL Pentru Sanatatea Copiilor

0

Asociatia HIP–TEP si Asociatia RECUPERARE SI AGREMENT PRIN CALARIE LEORINT organizeaza CUPA MOL Pentru Sanatatea Copiilor in data de 4 Iunie 2016, Editia I, la Centrul de hipoterapie Leorint localitatea Leorint nr. 99 A, com. Radesti jud. Alba.

Concursul “CUPA MOL pentru Sanatatea Copiilor” este organizat pentru a scoate in evidenta ceea ce pot crea acesti copii, talentul cu care sunt inzestrati in diferite probe de calarie terapeutica, hipoterapie in ciuda dizabilitatii pe care o au.

Ne dorim ca aceasta zi dedicata lor sa le ofere sansa de a constientiza cat de utili pot fi prin ceea ce fac, dar si ca pentru toate acestea au nevoie de o indrumare, de servicii specializate venite din partea unor profesionisti. Vom putea admira exercitiile realizate cu un talent aparte de acesti copii minunati.

Scopul evenimentului este de a sensibiliza comunitatea locala cu privire la problematica dizabilitatii,dar si pentru a-i motiva pe copii pe parcursul sedintelor, iar prin participarea la acest concurs ei vor avea modele pe care le pot urma . Aceste probe de calarie terapeutica vor evidentia potentialul copiilor cu dizabilitati,dorinta de a combate marginalizarea lor si de a dovedi ca integrarea lor sociala este posibila.

Prin acest concurs speram sa incurajam participarea la activitati sportive a copiilor cu dizabilitati si astfel sa ne bucuram de succesul lor.De asemenea alaturi de acesti copii vor fi voluntarii,parinti ,cadre didactice si specialisti in domeniul hipoterapiei.

Sunt asteptate sa participe asociatiile/ fundatiile sau orice alta forma de organizare, care functioneaza in deplina legalitate, avand ca domeniu de activitate hipoterapia, respectiv calaria terapeutica si poate forma o echipa de 5 membrii, dintre care 3 copii si 2 persoane adulte abilitate in domeniu.

Regulamentul de participare si anexele, pentru cei care doresc sa participe vor completa si vor trimite on-line fisa de inscriere pana in data de 10 aprilie 2016, se poate descarca aici:

Regulament Cupa MOL Pentru Sanatatea Copiilor

Fisa de inscriere

Persoane de contact: Balogh Csaba 0745062119, Balogh Csilla 0751077047
E-mail:csaba74csilla@yahoo.com

Share.

Leave A Reply