Concursul de rezidentiat - iata grilele cu raspunsuri corecte!

Concursul de rezidentiat de duminica, 22 mai 2016 – iata grilele cu raspunsuri corecte!

0

UMF Tg. Mures a facut cunoscute grilele cu raspunsuri corecte la concursul de rezidentiat desfasurat duminica, 22 mai 2016.

Grile corecte – concursul de rezidentiat – domeniul Medicina

A     B    C    D

“Eventualele contestatii cu privire la concursul de rezidentiat din 22 mai 2016 se pot depune la registratura universitatii sau prin fax, la numarul 0265/210407, pana luni, 23 mai 2016, ora 14,30“, a comunicat UMF Tg. Mures.

“Comunicarea grilei corecte ramasa definitiva se va face prin publicarea pe internet pe site-ul www.umftgm.ro si afisarea la sediul UMF Tirgu Mures si constituie raspuns la contestatiile primite.Grila corecta ramasa definitiva este aplicata tuturor candidatilor de Ia domeniul respectiv, indiferent daca au contestat sau nu grila cu raspunsuri anuntata in salile de concurs. In urma analizarii contestatiilor si stabilirii grilei corecte ramasa definitiva, punctajele comunicate in sali pot suferi modificari”, a precizat institutia, in setul de instructiuni adresate candidatilor.

Ocuparea locurilor/posturilor in specialitate se face in ordinea punctajului de promovare obtinut, in limita locurilor/posturilor publicate, alcatuindu-se o singura clasificare. Medicii care devin rezidenti pe locuri incheie un contract individual de munca pe perioada determinata, egala cu durata rezidentiatului, cu unitatea
sanitara la care au fost repartizate locurile pentru rezidentiat. Medicii care devin rezidenti pe post incheie contract individual de munca pe perioada nedeterminata cu unitatea sanitara publica ce a publicat postul respectiv, cu respectarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului, aprobata prin Legea nr. 103/2012, cu completarile ulterioare, se arata in publicatia de concurs.

Ministerul Sanatatii a organizat in aceasta duminica un concurs de intrare in rezidentiat in domeniul medicina, pentru locurile neocupate in sesiunea 15 noiembrie 2015. Concursul s-a desfasurat in Centrul Universitar Tg. Mures.

Iata lista candidatilor inscrisi la concursul de rezidentiat – sesiunea mai 2016

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.