Coneltex produce măști medicale vizate de Ministerul Sănătății!

1

Urmează perioada în care măștile neconforme și cele banale din bumbac vor dispărea de pe piață. Pentru cei ce nu știu cu exactitate cum ar putea deosebi o mască conformă de una neconformă, Coneltex este soluția. Vorbim de un producător român ce activează pe piața din România din 1993, producător care a început de anul acesta s-a axat și pe măști faciale medicale. Acestea dispun de avizul Ministerului Sănătății, motiv pentru care sunt o recomandare pentru public.

Pentru ca pandemia să fie ținută sub control, românilor le este recomand să poarte mască oricând, oriunde. Din nou amintim de recomandarea autorităților cu privire la purtarea măștilor: recomandate sunt cele conforme, achiziționate de la surse sigure, precum este CONELTEX. Măștile realizate în fabrica din Ițcani, Suceava, sunt avizate de autoritățile competente!

Coneltex produce măști cu filtru mai gros decât cele din China!

Coneltex produce produse înalt calitative la prețuri accesibile oricui. Cât despre măști, atracția ce a luat locul unei adevărate necesități în acest sezon, Coneltex reușește să producă între 10.00 și 15.000 de măști pe zi. În acest fel, satisface orice cerință venită din partea publicului român, indiferent de cantitate.
Materialul filtrant folosit de producătorul român este de 100 g/mp, în timp ce măștile din China dispun de doar 20 – 25 grame de material filtrant pe metru pătrat. Cu toate acestea, prețurile comercializate de Coneltex nu sunt de speriat, motiv pentru care publicul poate achiziționa de aici cu încredere.
În cadrul site-ului oficial al producătorului, coneltex.ro, regăsesc cei interesați masti medicale ce sunt vândute în seturi a câte 50. Teoretic ar fi vorba de un leu per bucată, însă sunt mereu reduceri la măștile pe care le produce, disponibile pe site.

Potențialii clienți trebuie să știe, din nou, că acestea sunt avizate de Ministerul Sănătății, deci sunt conforme cu cerințele de siguranță. În plus de asta, vorbim de modele M100, clasa I, albe. Dispun de 3 pliuri, ceea ce le permite să se fixeze extrem de bine pe față, acoperind perfect nasul și gura. Mai multe detalii în acest sens direct în cadrul site-ului oficial coneltex.ro.
Măștile medicale faciale produse de Coneltex sunt de unică folosință și reușesc să fie extrem de eficiente în lupta cu virusul. Chiar și după încheierea pandemiei, Coneltex va continua să producă măști medicale faciale pentru a acoperi și pe viitor nevoia românilor.

Excelență și devotament – povestea Coneltex

Pe lângă măștile faciale medicale, Coneltex produce încă din 1993 produse textile pe care le pune la dispoziția celor interesați și pe coneltex.ro. Este vorba despre lenjerii de pat, pilote, perne, protecții pentru saltea, seturii de pilote, seturi pentru pătuțul copilului, dar și fețe de masă și naproane. Din nou amintim de prețuri accesibile oricui, de calitate incontestabilă și de modele pliabile pe orice gust, indiferent de cât de exigent ar fi.

Publicul român poate achiziționa toate cele necesare pentru casă, de la Coneltex. Produsele au preț de producător, deci cu mult mai diferit decât cel pe care piața îl folosește de obicei. Măștile rămân în continuare un real interes. La Coneltex stocul nu este niciodată epuizat!

Contact Coneltex:
Strada Grigore Alexandru Ghica, număr 18, Suceava
Tel: 0735 194 314

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Coneltex produce măști medicale vizate de Ministerul Sănătății! • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.