Conferinta Asociatiei Pacientilor cu Aritmii

Conferinta Asociatiei Pacientilor cu Aritmii

0

Aveti palpitatii, tulburari de ritm cardiac, cineva din familie a suferit un accident vascular cerebral sau va incadrati intr-o categorie de risc cardiovascular – hipertensiune, sedentarism, fumat, valori ridicate ale colesterolului, diabet? Aveti ocazia sa luati parte la Conferinta Asociatiei Pacientilor cu Aritmii!

Conferinta Asociatiei Pacientilor cu Aritmii va fi organizata maine, 3 aprilie, la Oradea

Persoanele cu probleme cardiovasculare, dar si cele interesate sa afle informatii despre sanatatea inimii sunt asteptate maine, 3 aprilie 2015, intre orele 15:00-18:00 la Conferinta Asociatiei Pacientilor cu Aritmii.

Conferinta Asociatiei Pacientilor cu Aritmii va avea loc in sala de sedinte a Institutiei Prefectului Bihor, Parcul Traian Nr. 5 din Oradea si este deschis publicului general.

Conferinta Asociatiei Pacientilor cu Aritmii va ofera ocazia sa aflati informatii medicale de calitate, direct de la specialistii invitati. Vor sustine prezentari interactive cadre medicale cu specialitatile cardiologie, neurologie, medicina de familie, dar si farmacisti, reprezentanti ai asociatiilor de pacienti si ai autoritatilor judetene.

”Din totalul accidentelor cerebrale vasculare, 22% se datoreaza fibrilatiei atriale, iar mortalitatea in aceste cazuri este de 10%, fata de 4% in accidentele vasculare ischemice de alta cauza. Datele din registrele de fibrilatie atriala publicate pana in prezent sunt ingrijoratoare, impactul fibrilatiei atriale asupra morbiditatii si mortalitatii avand in urmatorii ani o crestere epidemica. Fibrilatia atriala este cea mai frecventa tulburare de ritm cardiac, a doua cauza a AVC ischemic acut, dupa hipertensiunea arteriala, ceea ce inseamna ca trebuie sa ii acordam o atentie maxima si de aceea organizam astfel de evenimente”, a atras atentia dr. Anca Dan, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Aritmii, unul dintre lectorii de la Conferinta Asociatiei Pacientilor cu Aritmii de la Oradea.

Intrarea la eveniment este gratuita, dar numarul locurilor este limitat, de aceea organizatorii indeamna participantii sa se inscrie inainte de eveniment pentru a-si asigura locul in sala. Pentru persoanele care doresc sa participe la Conferinta din 3 aprilie, organizatorii au pus la dispozitie un contact pentru inscrieri: dorin.fazakas@houston.ro.

Asociatia de Pacienti cu Aritmii este o organizatie non-profit infiintata in 2011.

”- Sa invatam despre aritmiile de care putem suferi noi, sau cei apropiati
– Sa transformam pacientul intr-un partener informat in lupta medicului cu boala
– Sa-i ajutam pe cei care sufera din cauza aritmiilor sa-si amelioreze calitatea vietii
– Sa aflam noutati despre tratamentul aritmiilor”, isi descrie misiunea Asociatia de Pacienti cu Aritmii – afla mai multe AICI. – http://www.aritmiecardiaca.ro/index.html

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.