Conferinta Europeana de Dramaterapie

Conferinta Europeana de Dramaterapie

0

Federatia Europeana de Dramaterapie in colaborare cu Asociatia de Terapie prin Joc si Dramaterapie din Romania, organizeaza la Bucuresti in perioada 6-7 mai 2016, cea de-a doua Conferinta Europeana de Dramaterapie.

Evenimentul va fi gazduit de Facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei din Bucuresti.

La eveniment vor participa nume sonore in domeniul Dramaterapiei din Europa si din intreaga lume (U.K, Italia, Germania, Grecia, Belgia, Israel) . Alocutiunea de deschidere va fi rostita de Dr. Sue Jennings din U.K, formatoarea scolii de Dramaterapie si Teapie prin joc din Romania. Timp de doua zile vor avea loc work-shop-uri, prezentari, lansari de carte, expozitii, ceea ce-i vor conferi manifestarii un continut profesional atractiv atat pentru participanti cat si pentru presa.

Romania va fi reprezentata de o trupa de copii hipoacuzici purtatori de implant cohlear care vor evolua pe scena Conferintei, intr-un spectacol inedit intitulat “Zarul vietii”. Copiii sunt beneficiarii proiectului “Caruselul mastilor” initiat de “Asociatia Audiosofia” in cadrul programului “Pentru sanatatea copiilor 2015” cu sprijinul Fundatiei Pentru Comunitate si MOL Romania.

Se doreste a fi o manifestare de referinta, in care Romania sa straluceasca pe scena Dramaterapiei europene si mondiale atunci cand se va deschide cortina.

Mai multe informatii despre eveniment se pot obtine accesand https://www.facebook.com/DTEuropean/?fref=ts

Persoana de contact pentru Romania: Magda Cernea tel. 0724031480.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.