Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012

0

Senior PhysicianCompania de cercetare și consultanță în managementul performanței, Acumen Integrat și A&D Consulting & Logistic System Italia au încheiat un parteneriat strategic pentru Conferința Management Performant în Instituțiile Medicale din România în 2012, eveniment ce se adreseză managerilor de spitale preocupați de management medical și managementul performanței în sectorul serviciilor de sănătate.

Încheierea acestui acord strategic are ca scop promovarea inițiativelor în managementul performanței în sectorul medical, prin diseminarea de bune practici privind raționalizarea, organizarea și informatizarea gestiunii depozitelor de medicamente și materiale, utilizând tehnologii de ultima oră.

Acumen Integrat şi A&D Consulting & Logistic System consideră Conferința Management Performant în Instituțiile Medicale din România în 2012 o oportunitate excelentă pentru managerii de unități spitalicești să cunoască, să înțeleagă și să asimileze tendințele, tacticile, strategiile și aplicațiile practice în managementul medical la nivelul organizațiilor cu specific medical din România.

Conferința Management Performant în Instituțiile Medicale din România în 2012 are loc în perioada 26-28 septembrie la București, în cadrul hotelului InterContinental. Evenimentul își propune să reunească peste 60 de manageri de spitale din România, cu scopul de a împărtăși din experienţa lor prin prezentarea de studii de caz şi bune practici în management medical și managementul performaței.

Cosmin Chindriș, manager de proiect în cadrul Acumen Integrat, considera că „Acest eveniment aduce în prim plan patru perspective asupra managementului din instituțiile medicale din România. Va fi prezentată perspectiva instituțiilor private de sănătate, a spitalelor publice, a evaluatorilor din comisia de acreditare CONAS și perspectiva consultanților din acest sector. Ne bucurăm să îi avem  alături pe A&D Consulting & Logistic System pentru a prezenta perspectiva consultantului în servicii informatice.”

Marius Pușcașu, reprezentantul în România  a A&D Consulting & Logistic System și vorbitor în cadrul Conferinței Management Performant în Instituțiile Medicale din România în 2012, , adaugă că „  

Despre A&D Consulting & Logistic System

A&D Consulting & Logistic Systemeste o companie ce activează în domeniul IT (Information Technology) din Italia, specializată în aplicații pentru sănătate, logistică,  gestionarea documentelor, distribuție, automatizări industriale. Compania oferă soluții și competențe puternic specializate în logistică.

Toate soluțiile propuse, care au ca „motor” sistemul AUTOMA, sunt axate pe gestiunea operativă a fluxului de materiale, în diferitele faze a procesului logistic, pornind de la aprovizionarea de materie prime și de componenți, până la distribuția produselor finite.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.