Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala

Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala

0

Societatea Academica de Medicina a Familiei, cu sustinerea Societatii Romane de Cardiologie, organizeaza in perioada 4-6 iunie Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala, la Complexul de Conferinte Romexpo, Bucuresti.

Conferinta se adreseaza medicilor din specialitatile cardiologie, medicina interna si medicina de familie. Manifestarea abordeaza subiecte de mare actualitate din domeniul cardiologiei generale, constituindu-se intr-un excelent reper stiintific (diagnostic si terapeutic) pentru medicul practician cardiolog, internist sau de familie.

Dupa succesul inregistrat la editiile precedente, sectiunea « DIALOGURI CORDiale – Intrebari si raspunsuri, curs interactiv » va continua si anul acesta. Participantii vor putea invita cardiologi clinicieni la dezbateri privind subiecte de mare actualitate in domeniul Cardiologiei Generale.

Manifestarea este creditata CMR cu aproximativ 18 credite EMC (puncte obtinute la editiile precedente).

Taxa de inregistrare este:
• pana la data de 31 mai (inclusiv): 35 EUR
• de la 1 iunie si pe loc: 45 EUR

Noutati:

In cadrul conferintei, vor fi prezentate lucrari practice, cursuri interactive, transmisiuni live si inregistrari comentate, prezentari cazuri clinice.

Fiecare participant prezent la eveniment va primi bonus un voucher in valoare de 200 lei, in baza caruia va avea acces gratuit la cursul on-line care va dura 6 luni post-event. Cursul online va aprofunda temele dezbatute la conferinta, inclusiv inregistrarile comentate si va fi creditat EMCD. Numarul de credite va dubla punctele obtinute la conferinta.

In cadrul evenimentului va exista o tombola cu premii ce vor consta in aparatura medicala.

La tombola vor participa medicii care vor trimite intrebari cu subiecte de mare actualitate pentru dezbatere in cadrul sectiunii interactive. Premiile vor fi acordate persoanelor a caror inscriere este validata si care sunt prezente la eveniment.

Medicii inscrisi la CNCMG, vor primi discount 50% pentru abonamentul la Revista Practica Medicala. Abonamentul ofera 5 credite EMC, credite suplimentare conferintei. Pentru mai multe informatii despre eveniment, accesati site-ul www.medica.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.