Conferinta Nationala de Psihiatrie – Timisoara 2018 (VIDEO)

1

Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie (ARPP), in parteneriat cu Asociatia Psihiatrica Timisoara si Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes”, Timisoara, organizeaza in perioada 16-19 mai, cea de-a XII-a editie a Conferintei Nationale de Psihiatrie 2018, cu titlul “Sanatatea mintala, persoana si societatea”.

La manifestarile conferintei iau parte: Prof. Dr. Catalina Tudose – Presedinte Societatea Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, Presedinte Conferinta (Bucuresti, Romania), Prof. Dr. Doina Cozman – Presedinte ales Societatea Romana de Psihiatrie si Psihoterapie (Cluj-Napoca, Romania), Conf. Dr. Monica Ienciu – (Timisoara, Romania), Sef Lucrari Dr. Cristina Bredicean – (Timisoara, Romania), Dr. Ileana Botezat-Antonescu – Director Centrul National de Sanatate Mintala (Bucuresti, Romania), Dr. Simona Tamasan – (Timisoara, Romania) si Oana Ezer – Director Directia Agent Guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (Bucuresti, Romania).

“Noua ne pplace sa spunem ca la Timisoara se intampla ce s-a intamplat de multe ori. In sensul ca Asociatia Psihiatrica Timisoara a organizat de-a lungul anilor un sir de evenimente stiintifice, nationale, zonale dar si internationale. De aceasta data marcam un nou punct in cadrul acestei traditii care este de ani de zile. Tema suna foarte frumos, foarte simplu dar si foarte complex. Sanatatea mintala, persoana si societatea. Nimic nu este mai important decat sanatatea mintala ca un individ sa aibe aceea stare de bine, aceea calitate a vietii, pentru propria lui viata dar si pentru indeplinirea rolului lui in societate.”, a spus Conf. Dr. Monica Ienciu, medic psihiatru.

In cele patru zile cat vor avea loc lucrarile conferintei vor lua parte cu expuneri si prezentari, personalitati marcante din tara si strainatate.

Vor avea loc workshopuri si, de asemenea, se va desfasura si forumul (ARPP) cu titlul „Realizari, provocari si esecuri in psihiatria romaneasca”. De asemenea, vineri va avea loc la Muzeul Satului Banatean o sezatoare a simturilor in cadrul proiectului Spatiul Cultural Banatean intre normalitate, anormalitate si supranatural.

Lucrarile conferintei se desfasoara la Hotel Timisoara, unde sunt invitati psihiatri, psihologi, asistenti sociali, sociologi, antropologi, studenti si dascali.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Conferinta Nationala de Psihiatrie – Timisoara 2018 (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.