Al XVII-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie (SOROT 2017) – FOTO/VIDEO

3

Aproape 1000 de specialisti in Ortopedie si Traumatologie, lectori si invitati internationali si-au confirmat prezenta la cel de-al XVII-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie (SOROT 2017) care se desfasoara in perioada 18-21 octombrie 2017, la Timisoara.

“Noi ne bucuram de fiecare data cand in orasul nostru se intampla evenimente importante, iar un Congres National intr-o specialitate medicala este un eveniment foarte important. Ortopedia este un domeniu al medicinei extrem de important, extrem de greu si este o onoare pentru Timisoara sa gazduiasca un Congres al celor mai buni specialisti din acest domeniu din tara si cu o importanta participare internationala.”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timisoarei.

Congresul de Ortopedie si Traumatologie 2017

“Sunt mandru ca o parte din colegii mei s-au ocupat de organizarea acestui congres, ca echipa de ortopezi de la Spitalul Judetean conduce o manifestare de o asemenea anvergura, ca profesorul Radu Prejbeanu este presedintele Spcietatii Romane de Ortopedie.”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.

Congresul de Ortopedie si Traumatologie 2017

“Scopul organizarii este de a promova educatia si de a promova noutatile in domeniul medical si la noi, in domeniul ortopedic. Ele se fac anual, fiecare Societate are o manifestare anuala. Avand in vedere ca presedintia a fost a noastra, la Timisoara, noi am organizat-o. Genunchiul este tema prioritara, patologia degenerativa si patologia sportiva.” a spus Radu Prejbeanu, presedinte SOROT.

Congresul de Ortopedie si Traumatologie 2017

Programul stiintific din acest an are ca tema principala „Patologia genunchiului”, subiect care va fi abordat in prezentarile lor de specialisti de top din SUA, Luxemburg, Italia, Franta, Austria, Grecia, alaturi de chirugi si practicieni din Romania.

Congresul de Ortopedie si Traumatologie 2017

In premiera, la Congresul National de Ortopedie si Traumatologie este abordata si latura interdisciplinara

Este prima editie a congresului national in care este abordata si latura interdisciplinara din Ortopedie, evenimentul avand sectiuni speciale legat de Imagistica Medicala, Recuperarea medicala, Asistenta medicala generala sau Ortopedia Pediatrica.

Congresul de Ortopedie si Traumatologie 2017

Pentru prima data, la congres s-au putut inscrie si kinetoterapeuti, asistenti medicali si radiologi, fiind o ocazie perfecta de a afla noutati din aria lor de specialitate, aplicate in raport cu evolutia in chirurgia ortopedica.

Congresul de Ortopedie si Traumatologie 2017

Congresul National de Ortopedie si Traumatologie este un eveniment organizat de catre Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie (SOROT).

Congresul de Ortopedie si Traumatologie 2017

SOROT a fost infiintata in 1990 si reuneste ca membri un numar de peste 1000 de chirurgi.

Congresul de Ortopedie si Traumatologie 2017

Scopul principal al Congresului National de Ortopedie si Traumatologie este crearea unui cadru perfect in care toti specialistii interesati pot lua contact cu ultimele noutati din domeniu, de a schimba idei si de a colabora cu medici din tara si strainatate.

 

 

Share.

3 Comments

  1. Pingback: Al XVII-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie (SOROT 2017) – FOTO/VIDEO - voxmedical

  2. Pingback: Timișoara, gazda celui de-al XVII-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie SOROT 2017. Video

  3. Pingback: Al XVII-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie (SOROT 2017) – FOTO/VIDEO • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.