Timisoara gazduieste Congresul National de Ortopedie si Traumatologie

Timisoara gazduieste Congresul National de Ortopedie si Traumatologie 2017 (FOTO/VIDEO)

2

In cadrul Congresului National de Ortopedie si Traumatologie 2017, care se desfasoara in perioada 18-21 octombrie 2017 la Timisoara, au fost prezentate lucrari din tematici care acopera toata gama de ortopedie, incepand cu trauma, chirurgia soldului, chirurgia genunchiului, chirurgia umarului ca de altfel si numeroase workshopuri utile.

“Eu sunt foarte placut impresionat de numarul participantilor. Am inteles ca sunt 800-900 de participanti. Eu am avut prilesjul sa mai vin la Timisoara acum doi ani cand domnul profesor Radu Prejbeanu m-a invitat la un curs ESKA si fiind absolvent al facultati din Timisoara, pentru mine este o onoare sa revin. Cursul, pana in momentul de fata e surprinzator de aglomerat, ceea ce e un lucru bun.”, a declarat Mihai VIOREANU, chirurg ortoped – Austria.

Congresul National de Ortopedie si Traumatologie

“Este un nivel european foarte inalt al discutiilor, foarte bine prezentate,  bogate in informatii. Principala problema pe care am discutat-o este infectia genunchiului. Este o problema in crestere, infectia va fi in cam 15 ani cea mai comuna cauza de deces deoarece micro organismele au devenit din ce in ce mai rezistente.”, a declarat Prof. Dr. Maurilio Marcacci, profesor Universitatea Humanitas Milano.

Congresul National de Ortopedie si Traumatologie

“Implanturile se dezvolta mereu. Noi cautam sa le oferim pacientilor un confort maximal pentru ca oamenii nu mai sunt multumiti cu putin, ei vor o miscare foarte mare, vor sa fie activi si la sport, nu numai zilnic si ideea acestui implant este sa facem o protejare cu o miscare foarte buna, insa cu pierdere minima de os.”, a spus Florin RAMADANI, sef Clinica Austria.

GALERIE FOTO:

 

Share.

2 Comments

  1. Pingback: Timisoara gazduieste Congresul National de Ortopedie si Traumatologie 2017 (FOTO/VIDEO) - voxmedical

  2. Pingback: Timisoara gazduieste Congresul National de Ortopedie si Traumatologie 2017 (FOTO/VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.