Congresul BaSS in sprijinul medicilor stomatologi

0

Cu ocazia celui de-al XX – lea Congres BaSS (Congresul Societatii Balcanice de Stomatologie) ce se desfasoara in perioada 23- 26 aprilie 2015 in Bucuresti, la hotel Intercontinental, Societatea Romana de Reabilitare Orala – ASRRO si Banca Transilvania – Divizia pentru Medici puncteaza demararea unui parteneriat menit sa vina in sprijinul medicilor stomatologi din Romania.

In contextul in care specialistii romani in medicina dentara intampina probleme in a-si continua activitatea la nivel de cabinete particulare organizatorii congresului si Banca Transilvania au luat decizia de a dezvolta subiectul surselor de finantare pentru cabinete medicale, iar pe viitor al dezvoltarii si sustinerii educatiei antreprenoriale.

Prof. Dr. Norina Forna,decan al Facultatii de Stomatologie din Iasi si Ionela Misculescu in calitate de Manager regional al BT – Divizia pentru Medici vor aborda in cadrul unei conferinte de presa scopul declarat al acestei decizii de a stopa fenomenul de migratie a fortei de munca peste granitele Romaniei, in contextul in care societatea internationala a medicilor stomatologi considera Romania ca fiind cea mai buna destinatie pentru definitivarea studiilor de specialitate.

Conferinta de presa va avea loc pe data de 22 aprilie, ora 10.00, la Hotel Intercontinental, sala Concerto.

Se vor dezbate astfel problemele intampinate de catre medicii stomatologi la infiintarea unui cabinet, surse de finantare pentru cabinete medicale, servicii financiare focusate diviziei pentru medici,viabilitatea accesarii fondurilor europene si educatia antreprenoriala in domeniul medical.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.