Congresul National de Hepatologie, 27-29 septembrie 2012

0

1390_articolAsociaţia Română pentru Studiul Ficatului (ARSF) împreună cu Fundaţia “Acad. Marin Voiculescu” organizează cel de-Al XXII-lea Congres Naţional de Hepatologie, Al Doilea Congres Româno-Francez de Hepatologie şi cel de-Al Treilea Curs Balcanic de Hepatologie ce vor avea loc în perioada 27-29 septembrie 2012 la Hotel Pullman, Sala New York, World Trade Center, Bucureşti.

Conferinţele se vor desfăşura pe parcursul a trei zile şi au fost special concepute ca şi actualizări dedicate situaţiei epidemiologice a bolilor hepatice în Balcani, acestea conţinând ultimele concluzii privind diagnosticul şi tratamentul bolilor hepatice. Fiecare din cele trei evenimente va avea o gală de deschidere la care vor fi prezenţi cei mai importanţi profesori din străinătate, Ministrul Sănătăţii, Ministrul Educaţiei, Ambasadorul Franţei, Ambasadorul Italiei şi multe alte personalităţi.

Printre subiectele abordate se numără: Provocări ale infecţiei cu virusul hepatitic B în 2012, Progrese în tratamentul infecţiei cu virusul hepatitic C, Terapii actuale în tratamentul carcinomului hepatocelular, Infecţia cu virusul hepatitic C- cum să monitorizăm şi să gestionăm efectele secundare ale tratamentului cu anti-virale cu acţiune directă, Infecţia cu virusul hepatitic C – monitorizarea tratamentului şi gestionarea efectelor secundare a acestuia precum şi prevenirea rezistenţei la acesta, Infecţia cu virusul hepatitic D, etc.

Invitaţii prezenţi la conferinţe sunt reprezentaţi de experţi din SUA, Canada, Italia, Germania, Franţa, Austria şi pentru prima dată din toate ţările Balcanice, având astfel din nou ocazia de a ne împărtăşi experienţa în diagnosticul şi tratamentul bolilor hepatice cu lideri de opinie din domeniul hepatologiei din întreaga lume.

Participanţii la această ediţie vor beneficia de:

– 4 congrese într-o singură locaţie în 3 zile

– 36 de mari profesori, autori de ghiduri terapeutice din România şi străinătate

– 3 ateliere de lucru privind: examene cu capsula, elastografia şi biopsia hepatică

– O sesiune de postere evaluate de o comisie de experţi, în cadrul căreia se vor acorda 3 premii pentru cele mai bune postere

– Taxe de înscriere reduse până la 20 septembrie 2012

– Manifestarea va fi creditata cu maximul de puncte EMC

– Dezbaterea problemelor legate de modul în care pot ajunge pacienţii pe listele de transplant hepatic şi renal

Pentru mai multe informaţii legate de Congres, modalităţi de înscriere şi program, vă rugăm consultaţi site-ul www.arsf.ro său persoana de contact: Mihaela Dumbravă, telefon 0371.391.911, sau e-mail: mihaela.dumbrava@pbsolutions.ro.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.