ConsultaClick te invita sa iti faci testul de san si de osteoporoza gratuit pana pe 13 aprilie

0

1078_articolPortalul de programări medicale online ConsultaClick oferă, până pe 13 aprilie, analize gratuite de osteodensitometrie DEXA şi mamografie pentru pacienţii care se programează, prin portalul ConsultaClick.com, la medicii clinicilor Anima Trandafir Ioana şi Pătrăşescu Luminiţa.

Analizele sunt gratuite doar pentru programările făcute prin ConsultaClick.com.

Osteodensitometria DEXA este cea mai modernă investigaţie de măsurare a densităţii osoase prin care se poate pune diagnosticul de osteoporoză. Foloseşte raze X de densităţi diferite ce străbat osul şi este complet nedureroasă. Pe de altă parte, mamografia este examinarea radiologică a sânului în vederea descoperirii cancerului la sân.

Pentru a beneficia de aceste analize în mod gratuit un pacient trebuie să îşi facă un cont de pacient pe consultaclick.com (aşa cum este explicat mai jos) şi să bifeze ora dorită pentru consultaţie în agenda online a doctorului. De asemenea, pacientul trebuie să aducă o trimitere de la medicul de familie sau un medic specialist.

Cine este ConsultaClick.com?

ConsultaClick.com este prima platformă de programări medicale online din România, lansată în luna ianuarie 2012 de investitorul portughez Duarte Champalimaud. Pacienţii pot alege să beneficieze de servicii medicale de la oricare dintre cei peste 400 de specialişti înscrişi deja în sistem. Printre clinicile prezente în Consultalclick se numara Clinicile Anima, Delta Hospital, Med New Life, Dermestetica, Puls, Pop de Băseşti, dar şi alte nume mari din sistemul privat de sănătate.

Compania este prezentă în state precum Portugalia, Spania şi Brazilia

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.