Mit sau adevar: despre corpul barbatilor

Mit sau adevar: despre corpul barbatilor

0

Exista multe mituri privind dimensiunea labei piciorului sau a nasului legate de viata sexuala a acestora. Sa vedem care sunt sau nu adevarate.

Mituri despre corpul barbatilor

Barbatii se gandesc la sex la fiecare 7 secunde

In acest caz este o exagerare evidenta. Desigur ca barbatii se gandesc la sex, dar o data la fiecare sapte secunde este prea mult. Ar insemna ca barbatii se gandesc la sex de cate ori respira, in fiecare zi a vietii lor. Intr-unul dintre cele mai aprofundate studii cu privire la comportamentele sexuale din SUA, coordonat in 1994 de Edward Laumann, profesor la Departamentul de Sociologie al Universitatii din Chicago, 43% dintre barbati au sustinut ca nu se gandesc la sex nici macar o data pe zi. Frecventa acestor ganduri era, mai degraba, de aproximativ doua ori pe saptamana, pana la de doua ori pe luna.

Barbatii singuri au o viata sexuala mai activa decat cei casatoriti

Intelepciunea populara spune ca burlacii au o viata sexuala foarte activa, in timp ce nefericitii care s-au casatorit trebuie sa se impace cu gandul unei vieti sexuale din ce in ce mai sarace. Ei bine, situatia este de fapt invers. Un studiu realizat in 2006 de catre National Opinion Research Center ajungea la concluzia ca barbatii casatoriti aveau o viata sexuala cu 28% pana la 400% mai activa decat burlacii, in functie si de varsta. In plus, femeile casatorite au o probabilitate mai mare de a ajunge la orgasm, iar barbatii casatoriti ofera si primesc mai mult sex oral.

Lichidul seminal este plin de calorii

Lichidul seminal este compus din apa si nutrienti precum vitamina C, calciu si magneziu. El contine, de asemenea si fructoza, un zahar, dar este sarac din punct de vedere caloric, avand, conform Dr.-ului Rachel Vreeman de la Universitatea din Indiana, doar 5 — 7 calorii. “Este putin probabil sa creeze probleme de dieta, dar acest argument nu ar trebui folosit in dispute casnice”, a glumit ea. Dr. Rachel Vreeman este co-autoare impreuna cu Dr. Aaron Carroll, de la aceeasi universitate, a cartii “Don’t Swallow your Gum: Myths, Half-truths and Outright Lies About Your Body and Health”.

Odata ce iti razi barba sau parul, va creste din nou mai repede, mai des si mai aspru

“Daca acest mit ar fi adevarat, am avea leacul pentru barbatii care au chelit”, a sustinut si Dr. Aaron Carroll. Parul abia ivit dupa ce ne-am ras pe cap sau ne-am ras barba poate parea mai intunecat la culoare si cu firul mai gros pentru ca nu a fost expus inca suficient la Soare si la alti factori. Un lucru este insa cert. Odata ce va creste suficient, va arata exact la fel cu parul pe care l-am ras, conform lui Aaron Caroll.

Barbatii care poarta numere mai mari la pantofi sunt mai dotati

Este adevarat ca cresterea penisului si a degetelor de la picioare, precum si a clitorisului si degetelor de la mana, sunt guvernate de aceeasi gena, insa dimensiunea degetelor nu spune nimic despre cea a penisului. Intr-un studiu realizat pe mai mult de 3.000 de barbati nu a fost identificata nicio corelatie intre dimensiunea labei piciorului si cea a organului sexual. Intr-un alt studiu realizat in 2002 la Spitalul St. Mary din Londra, au fost examinate 104 penisuri si raportate la lungimea labei piciorului participantilor la experiment, dar nu a fost identificata nicio corelatie.

sursa

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.