Credite pentru medicii stomatologi (VIDEO)

0

Medicii stomatologi pot beneficia de credite, atat pentru deschiderea unui cabinet, cat si pentru dezvoltarea celor pe care le detin deja. Acest lucru este posibil prin intermediul Bancii Transilvania, care a dezvoltat un model de business unic pe piata bancara din Romania, pus in aplicare de Divizia pentru Medici. Portofoliul de clienti ai diviziei este gestionat de consultanti financiari si medici, care ofera consultanta de specialitate.

Medicina dentara este intr-un continuu proces de evolutie, astfel incat apar abordari noi, apar materiale noi, tehnologii mult mai complexe. Pentru toate acestea este nevoie de finantare.

Divizia pentru Medici a Bancii Transilvania este o solutie, in acest sens. Care sunt, insa, conditiile de finantare?

 “Pentru ca este foarte important pentru ca creditele sau rambursarea acestor credite sa nu fie o povara pentru medicii stomatologi, noi am considerat ca este un criteriu esential ca medicii stomatologi sa aibe minim un an de cand au autorizatia de libera practica, de fapt, de cand sunt inscrisi la Colegiul Medicilor Dentisti din Romania. Cam aceasta ar fi conditia de baza. Restul criteriilor, sunt criterii calitative. Noi acordam aceste finantari, in functie de criterii calitative, in functie de specializarea medicului, de experienta lui, de competentele pe care le are. Acesta a fost succesul… sau instrumentul care ne-a asigurat succesul nostru. Ce este foarte important, este ca nu suntem numai finantatorii, ci suntem partenerii medicilor. Astfel incat noi stim furnizorii de aparate medicale, avem parteneriate cu acestia, putem sa oferim o plaja larga de echipamente pe care medicii si-ar dori sa le aleaga, dupa care, impreuna, dupa ce medicul a decis daca investitia este oportuna si un raport bun cost/eficienta, sa inteleaga ca poate sa isi achite rata. De exemplu, pentru un echipament de 10 de euro, cu o coroana metalo-ceramica sau rata la un credit de 100 de mii de euro imbiliar, pentru achizitia unui cabinet, cu un implant si o coroana.” a spus Ionela Misculescu, director regional Banca Transilvania.

Unul din beneficiarii serviciilor Diviziei pentru Medici a Bancii Transilvania este medicul stomatolog Dan Sutean, din Timisoara.

“Destinatia creditului a fost, bineinteles, dezvoltarea. Trecerea de la un cabinet mic, la un cabinet mai mare, care poate sa acopere, pe cat posibil, toata plaja de servicii din stomatologie. Ce avantaje ofera creditul prin Banca Transilvania? Faptul ca stii la ce sa te astepti de la acel credit. Ana mi-a explicat intr-un limbaj accesibil ce inseamna, ce documente am nevoie, ce credit mi se potriveste cel mai bine nevoilor mele. De asemenea, mi s-a explicat clar cat este rata, care sunt costurile creditului. Faptul ca pot sa rambursez anticipat, din resurse proprii, partial sau total, fara niciun cost, acest credit. Deci totul a fost rapid, simplu si fara batai de cap. Daca nu ar fi existat acest credit de la Banca Transilvania, probabil ar fi trebuit sa practic eventual in alta tara sau sa ma limitez la posibilitatile oferite de cabinetul mic in care mi-am desfasurat activitatea”, a spus Dan Sutean – proprietarul ArtDentis.

In peste 7 ani de activitate in domeniul medical, Divizia pentru Medici a Bancii Transilvania a finantat peste 300 de milioane de euro. In acest moment  divizia are aproape 30 de mii de clienti activi, dintre care, 30 la suta sunt stomatologi.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.