Crosul OncoHelp – eveniment caritabil de succes la Timisoara. Din banii stransi din donatii, Asociatiei OncoHelp a achizitionat 2 injectomate

1

Peste 250 de persoane au participat duminica, 23 septembrie 2018, la Crosul OncoHelp, evenimentul caritabil desfasurat la Timisoara sub deviza “Exista viata dupa cancer!”. Evenimentul a fost organizat cu intentia de a promova un stil de viata sanatos, si, in acelasi timp, de a aduna fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala a saloanelor din cadrul spitalului de zi al Centrului de Oncologie OncoHelp, prin achizitionarea unor infuzoare automate. Astfel, personalul medical va putea trata cu precizie, si intr-o perioada mult mai scurta de spitalizare, un numar mult mai mare de pacienti, in conditiile in care la ora actuala in cadrul spitalului beneficiaza de tratament in jur de 1700 de pacienti/luna, iar numarul solicitarilor este in crestere.

Din banii stransi din donatii, Asociatiei OncoHelp a achizitionat 2 injectomate

Asociatia OncoHelp va multumeste voua, oamenilor cu suflet mare care ati fost alaturi de noi duminica, 23 septembrie 2018, la Crosul OncoHelp! Am fost impreuna peste 250 de participanti, intr-o atmosfera minunata, intr-un eveniment in care am promovat un stil de viata sanatos, dar am si adunat fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala a saloanelor din cadrul spitalului de zi al Centrului de Oncologie OncoHelp.

Crosul Oncohelp

Din fondurile adunate din donatiile participantilor, sponsorizari, precum si prin contributia Asociatiei OncoHelp vom achizitiona 2 injectomate – care au fost comandate deja. Vom putea trata cu precizie, si intr-o perioada mai scurta de spitalizare, un numar mai mare de pacienti, in conditiile in care la ora actual in cadrul spitalului beneficiaza de tratament in jur de 1.700 de pacienti/luna, iar numarul solicitarilor este in crestere.

Crosul Oncohelp

Le multumim in mod special partenerilor nostri – Asociatia Atletic Club Maraton, dar si sponsorilor acestui eveniment: Aquatim, SDM Timisoara, Televiziunea Medicala, Leman Industrie, DAF Junior, si AMS Laborator Genetic.

Crosul Oncohelp

Crosul OncoHelp a fost organizat de catre Asociatia OncoHelp, in parteneriat cu Asociatia Atletic Club Maraton, iar sponsori ai acestui eveniment au fost Aquatim, SDM Timisoara, Televiziunea Medicala, Leman Industrie, DAF Junior, si AMS Laborator Genetic. Desfasurat pe malul canalului Bega, pe o distanta de 3,8 kilometri, evenimentul a reunit oameni sufletisti, preocupati de binele semenilor aflati in suferinta, si care au ales sa contribuie astfel la lupta impotriva cancerului.

Crosul Oncohelp

“A fost o atmosfera minunata astazi, pe malul Begai, unde copii si adulti, antrenati si mai putin antrenati, am alergat impreuna, in scop caritabil, pentru binele comunitatii si pentru sprijinirea pacientilor oncologici care au nevoie de ajutorul nostru. Prin contributia oamenilor cu suflet mare care au fost astazi alaturi de Asociatia OncoHelp, a sponsorilor nostri in organizarea acestui eveniment, dar si prin contributia membrilor comunitatii care au facut deja o donatie, vom putea achizitiona o parte din infuzomatele necesare dotarii Spitalul de Zi OncoHelp. Astfel vom putea trata mai multi pacienti intr-o perioada mai scurta de timp. Le multumim participantilor la Cros, si le reamintim tuturor deviza acestui eveniment: Exista viata dupa cancer!” a declarat Dr. Valeriu Boruga, manager al Asociatiei OncoHelp.

Crosul Oncohelp

Persoanele care si-au dorit sa participe la acest eveniment, dar nu au reusit sa ajunga, pot contribui la acest proiect printr-o donatie in conturile bancare ale Asociatiei OncoHelp: RO65RZBR0000060017201882 – LEI; RO97RZBR0000060017201888 – EURO; Cod swift RZBRROBU – Raiffeisen Bank Timisoara.

Crosul Oncohelp

Construit in perioada 2005 – 2009, Centrul de Oncologie OncoHelp a reprezentat primul proiect al Asociatiei OncoHelp, realizat cu ajutorul sponsorilor si al comunitatii. A fost gandit ca o alternativa la sistemul medical de stat, permitand accesul tuturor pacientilor la servicii medicale de calitate in cadrul unui spital privat. Daca la inceputul functionarii sale, in anul 2009, avea un numar total de 38 de paturi si doar 6 angajati si colaboratori, in anul 2018 Centrul de Oncologie OncoHelp numara 161 de paturi si peste 250 de angajati si colaboratori.

Crosul Oncohelp

Devenit spital universtar incepand cu anul 2011, Centrul de Oncologie OncoHelp furnizeaza servicii medicale specializate pentru pacientii oncologici: oncologie medicala, radioterapie, hematologie, endoscopie digestiva, imagistica medicala, ingrijiri paliative si consiliere psihologica. In anul 2016, o data cu construirea si dotarea celui de-al doilea buncar de radioterapie cu un accelerator de ultima generatie, Laboratorul de Radioterapie OncoHelp a devenit un centru de excelenta care poate polariza cazurile dificile si care poate trata pacientii care i se adreseaza intr-un cadru multidisciplinar.

Crosul Oncohelp

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la telefon 0745 100 495, e-mail: valeriu.boruga@oncohelp.ro, persoana de contact: Dr. Valeriu Boruga sau telefon 0756 034 333, e-mail: mirunavitcu@yahoo.com, persoana de contact: Miruna Vitcu.

Crosul Oncohelp

Va multumim tuturor, si va reamintim deviza acestui eveniment: “Exista viata dupa cancer!”

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Crosul OncoHelp – eveniment caritabil de succes la Timisoara. Din banii stransi din donatii, Asociatiei OncoHelp a achizitionat 2 injectomate • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.