Cui i-a inmuiat genunchii… Andrei Baciu

0

Timp de 3 ore, a fost vazut ca viitorul ministru al Sanatatii! Dupa ce s-a descoperit ca… inmoaie genunchii, Andrei Baciu a devenit “un personaj exotic”!

Imediat dupa nominalizarea lui Andrei Baciu, studiile acestuia, faptul ca era rezident si cine ar putea cunoaste mai bine problemele acestei categorii decat unul de-al lor, si experienta acestuia, multa-putina, au trecut in plan secund, totul fiind eclipsat de fotografiile in care tanarul isi afisa torsul atletic si altele, dincolo de vestimentatia minimala!

Ah, si cum era descris Andrei Baciu de www.farabarbati.ro, care l-a plasat pe locul 3 intr-un Top 5 cei mai sexy romani: “1,85m in inaltime si un corp dumnezeiesc. Iar privirea. Oh… privirea lui te duce cu gandul la frumusetile clasice ale Hollywood-ului, iar atitudinea de bad-boy afisata ne inmoaie genunchii, la propriu. E frumos tare baiatul asta si dupa ce termina de colindat prin lume, il asteptam inapoi acasa. Fetele, stiu de ce!

Liviu Dragnea nu l-a privit cu ochi de juna pe Andrei Baciu: Fug bolnavii din spitale

“L-am sunat imediat pe domnul Ciolos si i-am spus ca PSD nu poate lua in calcul votul pozitiv in Parlament daca acel domn ramine membru al cabinetului. Era ceva de neacceptat in primul rind de catre medici si sistemul de sanatate, cum s-ar fi simtit cu un asemenea personaj exotic, a recunoscut numarul unu al PSD, Liviu Dragnea, ca el s-a aflat la originea schimbarii lui Andrei Baciu. “Nu cred că un domn la 27 de ani (!) si care, din cate am inţeles, nu avea nici rezidentiatul luat ar fi putut gestiona acest sistem foarte important. Si tinerii care au iesit in strada au cerut in mod serios un sistem de sanatate mai bun”, a adaugat politicianul, citat de Gandul. “Ce să spun, ca m-au deranjat niste articole de imbracaminte? Fiecare se machiază si se rujează si se perucheaza cum crede de cuviinta, daca e in lumea lui. Dacă vrea să fie intr-o functie publica totusi nu poţi să faci asta. Fug bolnavii din spitale“, nu l-a menajat deloc Liviu Dragnea pe Andrei Baciu.

Andrei Baciu a fost debarcat din Guvernul Ciolos, chiar inainte ca acesta sa porneasca, pe ape deloc linistite, la drum. Dupa ce Ciolos l-a laudat – “Este un tanar medic chirurg, cu experienta in strainatate, dar si experienta privind mediul spitalicesc”, l-a “executat”, fara multe explicatii oficiale, pe Facebook. Acolo, lista “editata” a echipei Ciolos cuprindea un nou nume: Patriciu Achimas-Cadariu!

Share.

Leave A Reply