Dieta cu cartofi: Cum poti slabi 5 kilograme in 3 zile

Dieta cu cartofi: Cum poti slabi 5 kilograme in 3 zile urmand o dieta pe baza de cartofi fierti

3

Lupta cu surplusul de kilograme reprezinta printre cele mai marile razboaie ale omului modern. Aflati intr-un ritm de viata alert, asociat cu mult stres si sedentarism, ne trezim la un moment dat ca avem nevoie de o dieta care sa ne ajute sa scapam de kilogramele nedorite. Atunci se instaleaza o doza de disperare si o nevoie imperioasa de a gasi metode prin care sa eliminam intr-un timp cat mai scurt, cat mai multe kilograme.

Unii alearga spre pastile de slabit cu efecte miraculoase care de cele mai multe ori au o eficienta mult sub nivelul promis de eticheta, in timp ce altii apeleaza la fitness si exercitii fizice extenuante, insa putini banuiesc ca se poate slabi chiar si 5 kilograme in timp de doar trei zile urmand o dieta pe baza de cartofi fierti.

Dieta cu cartofi

Cum acest tip de dieta este unul de tip hipocaloric, organismul nebeneficiind de toate substantele nutritive de care are nevoie, recomandarea este sa nu fie aplicata pentru o perioada mai mare de cinci zile pentru a nu produce dezechilibre in functionarea sa. Metoda nu reprezinta o solutie de slabire pe termen indelungat, aceasta dieta fiind recomandata in extremis, atunci cand se doreste pierderea rapida a cateva kilograme inaintea unor evenimente speciale.

In cazul in care doriti sa beneficiati de rezultatele oferite de dieta cu cartofi (care vor asigura senzatia de satietate atat de necesara in orice cura de slabire), va prezentam in continuare meniul recomandat pe trei zile.

Ziua 1:

Micul dejun consta intr-un cartof mediu fiert sau copt (la alegere) alaturi de un pahar cu 200 ml de iaurt, in timp ce masa de pranz contine doi cartofi fierti sau copti impreuna cu un pahar de iaurt, cina fiind compusa din doar doua pahare de iaurt.

Ziua 2

In ziua a doua a dietei se recomanda a se consuma doar un pahar de iaurt la micul dejun, doi cartofi fierti sau copti asociati cu un pahar de iaurt la masa de pranz, iar cina va contine doar un cartof fiert mediu si un pahar cu 200 ml de iaurt.

Ziua 3

In cea de a treia zi a dietei cu cartofi copti se va consuma un pahar de iaurt la micul dejun, un cartof fiert sau copt in asociere cu un pahar de iaurt la masa de pranz, seara urmand sa se consume doar un pahar de iaurt.

Dieta cu cartofi s-a dovedit a da rezultate nesperate multor persoane, de aceea este recomandata celor care doresc sa slabeasca intr-un timp foarte scurt.

Share.

3 Comments

  1. Pingback: Dieta cu cartofi: Cum poti slabi 5 kilograme in 3 zile urmand o dieta pe baza de cartofi fierti • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.