Cum are loc alegerea locurilor, posturilor: imagini!

Cum are loc alegerea locurilor, posturilor: imagini!

0

Imagini din sala, surprinzand toata incarcatura emotionala a unei zile atat de importante pentru cei care au luat Rezidentiatul: alegerea locurilor, posturilor si centrelor de pregatire!

Televiziunea Medicala s-a aflat, la Timisoara, in mijlocul evenimentului – alegerea locurilor, posturilor si centrelor de pregatire. Iata un set de imagini luate in cladirea Medicină II – Amfiteatrul I, de pe Splaiul Tudor Vladimirescu, a Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes”.

repartizare 31repartizare 32repartizare 33repartizare 34repartizare 35repartizare 36repartizare 37repartizare 38repartizare 39repartizare 40repartizare 41repartizare 42repartizare 44repartizare 45repartizare 46repartizare 47repartizare 48repartizare 49Candidatii sau imputernicitii acestora primesc, cu acest prilej, o adeverinta si semneaza pentru optiunea lor intr-un tabel. Candidatii medici specialisti sau primari care aleg loc sau post in urma promovarii concursului de rezidentiat semneaza concomitent si angajamentul de plata a taxei de pregatire pentru cea de a doua specialitate.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.