Cum se poate slabi 7 kilograme in 7 zile

0

Cum se poate slabi 7 kilograme in doar 7 zile mancand sanatos? Urmatoarea dieta este o dieta sigura si sanatoasa. Chiar daca pare greu este o dieta usoara doar ca trebuie respectate anumite sfaturi foarte imporatante:

Ziua 1

Acesta dieta ar trebui sa inceapa cu ceva sanatos, ceea ce inseamna fructe. In aceasta zi se va manca numai fructe, orice tip, exceptand insa bananele. Se va bea foarte multa apa, astfel incat sa ramanem hidratati.

Ziua 2

In ziua a doua se mananca numai legume. Se pot face mese extrem de colorate si de atractive cu ajutorul salatelor de legume. Se pot consuma fierte, crude sau la gratar. Se poate manca inclusiv cartofi, cu conditia sa fie fierti. Se bea aproximativ opt pahare de apa pe zi.

Ziua 3

Aceasta zi va fi si mai colorata, intrucat se pot amesteca fructele cu legumele. Se poate incepe ziua cu un bol de fructe, urmat apoi de o salata de legume la pranz, iar la cina, fructe sau legume, la alegere. Nu consuma in schimb cartofi si banane.

Ziua 4

In ziua a patra, intreaga zi ar trebui sa fie consumate doar banane si lapte. Se poate face un smoothie, un milkshake sau pur si simplu se pot manca banane si lapte cald degresat.

Ziua 5

In a cincea zi se poate adauga o ceasca de orez fiert la dieta ta, oricand pe parcursul zilei, mai putin la cina. Mai trebuie sa se consume 7-8 rosii fierte sau crude pe langa celelalte legume si fructe cu care te-ai obisnuit deja. Se creste cantitatea de apa consumata pana la 12 si chiar 15 pahare pe zi.

Ziua 6

In cea de-a sasea zi trebuie sa se consume foarte multe legume. La masa de pranz se poate adauga o ceasca de orez fiert. Aceasta este una dintre cele mai importante zile ale dietei.

Ziua 7

In aceasta zi, ti se permite sa se manance o ceasca de orez fiert, dar si toate legumele care iti plac, impreuna cu suc de fructe proaspete neindulcit.

Cu ajutorul acestui regim, toate toxinele vor fi eliminate din organism si se poate slabi 7 kilograme in 7 zile.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.