Curs INSPECTOR SSM – autorizat CNFPA, septembrie – octombrie 2011

0

738_articolINTRATEST organizează în perioada septembrie – octombrie 2011 cursul autorizat Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă in Bucureşti, Constanţa şi Timişoara.

Lectori:
– Bucureşti: Costache Camelia – Evaluator riscuri profesionale, Coordonator în Securitate şi Sănătate în Muncă
– Constanţa: Ing. Ion Tutan
– Timişoara: Ing. Popet Elena Doina

Cursul Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă tratează problema securităţii şi sănătăţii în muncă în conformitate cu Legea 319/2006, HG 1425/2006, Legea 307/2006, s.a. Se vor discuta aspecte practice care apar în diferite sectoare de activitate ale economiei, în conformitate cu postul de lucru al fiecărui cursant.

Dacă sunteţi în căutarea unei soluţii pentru a nu mai avea probleme cu securitatea şi sănătatea în muncă, atunci puteţi alege cursul Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (cod COR 315219) oferit de compania Intratest.

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale prin organismul abilitat (Consiliul Naţional de Formare Profesionala a Adulţilor).

Lectori:

– Bucureşti: Costache Camelia – Evaluator riscuri profesionale, Coordonator în Securitate şi Sănătate în Muncă

– Constanţa: Ing. Ion Tutan

– Timişoara: Ing. Popet Elena Doina.

Obiectivele generale ale cursului sunt însuşirea şi actualizarea următoarelor competenţe de către cursanţi: Cadrul legislativ în vigoare; Organizarea activităţii de prevenire şi protecţie a accidentelor de muncă; Elaborarea documentelor necesare activităţii de prevenire şi protecţie a accidentelor de muncă; Acţiuni ce trebuie intreprinse în caz de urgenţă: planuri de urgenţă, de evacuare şi de prim ajutor; Evidenţe şi raportări în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă; Evaluarea riscurilor.

Se vor discuta aspecte practice care apar în diferite sectoare de activitate ale economiei, în conformitate cu postul de lucru al fiecărui angajat. Cunoscând bine toate aceste detalii se vor evita accidentele de munca, iar procedura birocratică  de securitate şi sănătate în muncă va deveni mai prietenoasă.

Tariful de participare este de 649 RON/cursant (80 h) şi 549 RON/cursant  (40 h).

Cursul se organizează în urmatoarele perioade:

– Bucureşti: 26 septembrie – 7 octombrie 2011 (021.326.77.36 – persoana de contact Cristina Munteanu)

– Constanţa: 3 – 14 octombrie 2011 (021.326.77.36 – persoana de contact Aurelia Ciovei)

– Timişoara: 26 septembrie – 7 octombrie 2011 (0356.456.650 – persoana de contact Otilia Nicoara)

Pentru cei care doresc cursul de 40 ore (nivel baza) acesta se va ţine în prima săptămână, urmând ca aceia care optează pentru cursul de 80 ore să continue în săptămâna următoare.

Fiecare participant va primi un suport de curs, iar la sfârşitul cursului, în urma evaluării, certificat de absolvire CNFPA recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Pe www.intratest.ro pot fi găsite mai multe detalii despre curs, modalitatile de înscriere, precum şi oferta completă de cursuri Intratest.

Despre Intratest

Misiunea noastră este să contribuim la succesul clienţilor noştri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregătirea continuă în domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastră este să devenim o societate din ce în ce mai performantă, cu o echipă tânără care să ne permită să progresăm pas cu pas în fiecare dintre cele trei mari domenii în care ne angajăm eforturile – formare profesională, consultanţă fonduri şi resurse umane

comunicat de presa

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.