Curs Internaţional de Artroscopie de Genunchi

Curs Internaţional de Artroscopie de Genunchi

0

311_articolClinica I Ortopedie – Traumatologie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara sub patronajul ESSKA(European Society of Sports Traumatology Knee Surgery and Arthroscopy) organizează, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie – Cursul Internaţional de Artroscopie de Genunchi (International Knee Surgery and Arthroscopy Advanced Course). Evenimentul se desfăşoară la Hotel Reghina Blue din Timişoara.

Cursul se adresează specialiştilor şi medicilor rezidenţi din specialitatea de ortopedie-traumatologie care vor să practice artroscopia.

Numărul participanţilor este limitat datorită faptului că o parte importantă a programului este dedicată sesiunilor de instruire practică efectivă (training hands- on) pe 5 posturi de lucru (turnuri complete de artroscopie şi mulaje).

În cadrul cursului, vor avea loc între 8 şi 12 operaţii de reconstrucţii artroscopice ligamentare transmise live din sala de operaţie a Clinicii I de Ortopedie – Traumatologie în sala de conferinţă.

Ca şi lectori, pe lângă cei din Timisoara participă şi lectori invitaţi din străinătate (Austria, Germania), precum şi din ţară (Bucureşti).

Sursa: Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara – comunicat de presă

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.