Dacian Ciolos accepta provocarea venita din Sanatate!

Dacian Ciolos accepta provocarea venita din Sanatate! Ce cere premierul medicilor

0

Premierul Dacian Ciolos anunta ca accepta provocarea chirurgului Nicolae Fluieras, lansata in presa, dar asteapta si implicarea tuturor oamenilor onesti care vor ca sistemul de Sanatate sa se vindece!

Actualul guvern poate sa aduca la lumina, pentru ca mi-e greu sa cred ca nu le-a identificat, toate neregulile si problemele cu care se confrunta, poate spune lucrurilor pe nume si de la el sa porneasca cu adevarat intentia de schimbare. Toti ministrii ar avea de suferit pe plan personal si al relatiilor interumane, dar ar reusi sa traga un semnal de alarma.

Un semnal care ar putea mobiliza si pe altii si ar putea, de ce nu?, sa trezeasca chiar constiinte sau sa scoata din apatie oameni care cred ca nimic nu se poate schimba in tara asta. Ar fi samanta pentru presiune sociala asupra politicienilor si in timp ar putea duce la schimbarea clasei politice“, arata medicul, intr-un interviu publicat de ziare.com.

Dacian Ciolos: “A venit vremea ca medicii sa nu mai stea pe margine”

“Eu, ca prim-ministru, si sunt convins ca si ministrul Sanatatii, vom spune tot ce constatam ca este gresit in sistem. Dar nu este suficient sa spunem doar ce constatam, va trebui sa propunem si solutii, inclusiv legislative”, a precizat, pe Facebook, Dacian Ciolos.

Premierul considera ca “nu este suficient ca autoritatile „sa spuna“ si „sa faca“. A venit vremea ca medicii care tin la meseria lor, la demnitatea lor, la pacienti, sa nu mai stea pe margine asteptand doar ca altii sau cei „de sus“ sa faca. Ei sunt cei care stiu cel mai bine cum stau lucrurile si trebuie sa aiba forta sa o spuna, si cu rele, dar si cu bune, acolo unde e cazul. Daca pacientul nu vrea insanatosirea (in acest caz pacientul fiind sistemul de sanatate), medicul singur (Guvernul in acest caz) nu poate sa-l vindece“.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.