Denta – evenimentul anului in materie de noutati din domeniul medicinei dentare

0

Aflată la cea de-a XXVII-a ediţie, DENTA reprezintă cel mai important eveniment din România adresat specialiştilor din acest domeniu.

1151_articolROMEXPO, în colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, organizează în perioada 9 – 12 mai 2012, Expoziţia Internaţională de Medicină şi Tehnica Dentară – DENTA 2012.

Ediţia de primăvara a târgului se va desfăşura în pavilioanul C1 din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO şi va reuni cele mai reprezentative companii din România şi străinătate, din domeniile:

  • echipamente
  • instrumentar
  • accesorii
  • materiale produse de igienă orală
  • produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentară

Piaţa medicinei dentare din România este într-o continuă dezvoltare, iar prezenţa unui eveniment adresat specialiştilor din acest domeniu încununează reuşitele înregistrate în materie de produse, instrumente şi echipamente de înaltă calitate destinate medicilor stomatologi, laboratoarelor de tehnică dentară şi universităţilor de medicină dentară, la nivel internaţional. În acelaşi timp, expoziţia reprezintă cadrul ideal de interacţiune cu experţii din domeniu, facilitând dialogul dintre cadrele specializate şi furnizori, totul în scopul îmbunatăţirii serviciilor de medicină dentară din România.

La DENTA latura comercială se îmbină cu cea ştiinţifică prin intermediul evenimentelor conexe organizate pe perioada expoziţiei: simpozioane, congrese, cursuri, evenimente de real interes pentru medicii dentişti şi tehnicienii dentari.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.