DermaHealth - tratamente estetice de inalta clasa (VIDEO)

DermaHealth – tratamente estetice de inalta clasa (VIDEO)

1

DermaHealth a fost infiintata in anul 2000 si plaja de pacienti sunt in primul rand cei care se adreseaza bolilor dermatologice si in al doilea rand fiindca s-a dezvoltat foarte mult partea de estetica, sunt si pacienti din partea de estetica si antiaging.

“De 10 ani sunt paciente domnului doctor. Sunt din Arad, vin tocmai datorita renumelui si modului cu care domnul doctor se comporta cu pacientii pe care ii are. Are o empatie deosebita fata de toti pacientii care vin aici. Iti da sentimentul de incredere, de dorinta de a te face mai frumoasa, Chiar m-am intalnit cu persoane care sunt din Deva, Oradea si toti acesti pacienti au fost multumiti de domnul doctor. Rezultatele pe care le am in timp consider ca sunt de mare calitate, mai ales ca am o varsta de 65 plus, ma simt implinita, luminoasa, si fericita modului in care ma ajuta domnul doctor sa reusesc cu aceste tratamente pe care le face.”, a spus pacienta dr. Skeja Ari, Medic primar dermatolog cu competente in estetica.

Dermahealth

“Daca ne referim la dermato estetica, atunci cel mai in voga sunt tratamente minim invazive care pot face pe oricine sa se simta mai bine in pielea lui. Dimineata cand ne uitam in oglinda, daca aratam bine, parca in aceea zi toate ne ies mai bine, ne simtim mai bine in pielea noastra si asa mai departe. Pacientii care ni se adreseaza sunt pacienti care au nevoie de mici imbunatatiri pe fata sau pe maini, pe corp, si atunci cu anumite interventii minim invazive, daca putem imbunatati aspectul lor, fara sa modificam aspectul lor principal atunci suntem deja cu rezultate bune apreciate de catre pacienti.” a spus dr. Skeja Ari, Medic primar dermatolog cu competente in estetica.

Dermahealth

DermaHealth am ales pentru ca mi-a recomandat alte prietene si vin de 10 ani aici unde am facut mezoterapie, am facut HIF-ul si acum de jumate de an domnul doctor are aparatul Vivace care mi-a dat o luminozitate la fata, eu aveam niste pori foarte dilatati, simt fermitate, ridurile fine s-au diminuat foarte mult, eu recomand la toata lumea, cu incredere sa incerce Vivace. Dupa prima sedinta, sigur se vor indragosti de Vivace.”, a spus pacienta dr. Skeja Ari, Medic primar dermatolog cu competente in estetica.

Dermahealth

Share.

1 Comment

  1. Pingback: DermaHealth – tratamente estetice de inalta clasa (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.