Dermatitele vor condiționa alegerea salonului - aflați la ce să fiți atenți

Dermatitele vor condiționa alegerea salonului – aflați la ce să fiți atenți

6

Dermatitele au o manifestare comună și cauze diverse. Apar pe fondul unei imunități precare, pot fi o consecință secundară a unor boli, pot fi la fel de bine favorizate de clima uscată. În orice caz, afectează orice porțiune de piele, dar mai dificil este când apar pete uscate sau erupții și mâncărimi pe scalp sau față.

O astfel de situație vă provoacă să fiți mai vigilenți ca oricând în ceea ce privește alegerea salonului de înfrumusețare. Veți prefera pe cele unde puteți avea parte de servicii profesionale. Iar căutările de acest gen va duc la Stailer, acolo unde veți găsi o mai mare ușurință de selecție.

Stailer triază opțiunile

Fie că vă interesați despre salon Vestige Cluj sau despre un altul din Iași spre exemplu, în același loc le veți găsi pe toate. Stailer a fost gândit să eficientizeze căutările celor interesați în materie de servicii hair and beauty. Vorbim deci despre o platformă în cadrul căruia sunt cuprinse saloane din orașe precum Iași, Timișoara, Oradea, Cluj sau București. Până acum acestea sunt listate, însă șansele sunt ca în viitor lista orașelor să fie una mai lungă.

Concret, Stailer vă ajută să găsiți un salon de infrumusetare din Cluj într-un timp mai scurt ca oricând. Iar serviciile prestate sunt detaliate, inclusiv cu prețurile afișate. Pentru cei care au dermatite spre exemplu, atunci când optează pentru un tratament facial, când își doresc o nouă coafură există implicații mai vaste. Cei în cauză vor fi atenți ca persoanele în mâna cărora se lasă pentru servicii de hair and beauty să respecte cerințele ce sunt necesare pentru a diminua disconfortul și extinderea dermatitelor:

Evitarea produselor alergenice. Există implicit și alergie la latex, astfel că produsele obișnuite utilizate în saloane, mănuși de protecție și altele trebuie să nu fie din latex, pentru ca beneficiarul serviciilor să nu întâmpine probleme cu dermatita.
Evitarea ștergerii zonelor afectate, acestea vor fi delicat tamponate cu prosop textil.
Folosirea unor produse de îngrijire și styling cu extracte naturale, de preferat fără parfum, hipoalergenice.

Astfel de măsuri de conduită sunt un minus pentru unii, nefiind pregătiți să facă față unor astfel de cereri. Astfel, pentru un client ce se confruntă cu dermatită, alegerea unui salon poate fi o corvoadă.

Toate detaliile sunt înscrise în platformă

Să știi de la bun început cât costă un serviciu este poate una din dorințele unui client. De aceea, va aprecia Stailer cu atât mai mult. Imediat după ce lista de saloane îi este afișată, alegerea acelui loc potrivit nevoilor sale poate ține cont de detalii precum distanța până la salon, prețul unui serviciu sau pe ce anume este specializată echipa în cauză.

Stailer vă pune la dispoziție transparență totală. Orice programare poate fi făcută online, cu minim de efort și indiferent dacă vă creați un cont aici sau nu. Nu veți fi condiționați de numărul de programări făcute astfel, iar costurile sunt zero, nu există taxă aplicată la costul serviciilor.

Contact: support@stailer.ro

Share.