Dieta ”portocale pe vată” face ravagii. De ce este periculos să consumi așa ceva

Dieta ”portocale pe vată” face ravagii. De ce este periculos să consumi așa ceva

0

vataDieta, se spune, face ravagii și a fost preluată de la unele manechine, care ar vrea să rămână slabe. Adolescente care vor să arate precum modelelor din reviste au preluat ideea, că o fi reală, c-o fi inventată, și au pus-o în aplicare. Dieta ”portocale pe vată” presupune să-ți umpli stomacul cu bile de vată îmbibate cu suc de portocale. Dieta ”portocale pe vată” induce o senzație de sațietate, însă, avertizează specialiștii, este extrem de periculoasă.

Practic, cei care apelează la dieta ”portocale pe vată”, riscă sufocarea, obstrucția traseului digestiv și, din cauza conținutului redus de calorii, malnutriția. Bria Murphy, fiica cea mare a actorului Eddie Murphy, fostă concurentă la America Next Top Model, a dat detalii despre această dietă: ”Unele fete mănâncă vată îmbibată cu suc de portocale. O înmoaie în suc şi apoi o mănâncă să aibă impresia că se satură”.

Detaliile despre dieta ”portocale pe vată” și video-urile distribuite pe internet au devenit rapid virale, dovedind interesul maxim manifestat de tinere față de dieta, chipurile, minune.

Semnale de alarmă despre dieta ”portocale pe vată” vin din toate părțile. ”Nu am mai văzut aşa ceva înainte. Din asemenea regim nu poate rezulta nimic pozitiv’, a afirmat ea la postul ABC şi a încercat să demonstreze absurditatea unui astfel de comportament dând un exemplu flagrant. ‘Hainele noastre sunt făcute din poliester şi bumbac, aşa încât nu avem decât să înmuiem tricoul într-un pahar cu suc şi să îl mâncăm”, afirmă jurnalista Brandie Kiskie, care are numeroase articole despre diete, inclusiv despre dieta ”portocale pe vată”.

Surse: Agerpres, YouTube

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.