Din septembrie „Stii Reteta punct cu punct” in Cluj

0

1437_articolÎncepând de pe 31 august, până pe 13 septembrie, cei care doresc să îşi verifice în mod gratuit tensiunea, pulsul, greutatea şi înălţimea sunt aşteptaţi de Farmacia Reţeta în piaţa Mihai Viteazul, lângă statuie între orele 09.00-19.00. Această acţiune face parte din campania „Ştii Reţeta punct cu punct”, pe care lanţul de farmacii Reţetă a demarat-o la mijlocul acestei veri.

Promoţia îşi propune fidelizarea clienţilor Reţeta prin acordarea de puncte-cadou la fiecare achiziţie de 10 RON făcută în cadrul farmaciilor Reţeta. Mecanismul este simplu: la un anumit număr de puncte acumulate, participanţii primesc câte un premiu. Există 3 categorii de premii, pentru 10, 20, respectiv 30 de puncte acumulate. Punctele se acordă inclusiv pentru reţetele compensate. Regulamentul detaliat al promoţiei se găseşte în farmaciile Reţeta.

În plus, cei care participă la această promoţie se vor putea bucura în continuare de cei 10% reducere la aproape toate produsele din farmacie, reducere pe care o pot obţine procurându-şi cardul de fidelitate Reţeta.

Campania de comunicare „Ştii Reţeta punct cu punct” este de asemenea susţinută prin machete de presă şi spoturi radio la Kiss FM.

Farmaciile Reţeta reprezintă locul unde puteţi găsi produse de SĂNĂTATE, FRUMUSEŢE şi ÎNGRIJIRE la standarde europene, lanţul de farmacii cuprinzând peste 60 de unităţi în toată ţara.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.