Doza de sport, cu Raluca Basu. Exercitii pentru coapse

Doza de sport, cu Raluca Basu. Exercitii pentru coapse (VIDEO)

0

Astazi, Raluca Basu a pregatit 5 exercitii care vizeaza coapsele. Avantajul acestora este ca poti sa le faci si acasa. Nu ai nevoie de elemente ajutatoare, o saltea este suficienta. De asemenea, nu conteaza nivelul de pregatire sportiva pe care il ai.

Transforma-ti corpul, simte-te bine in propria piele! Doza de sport comprima un set de 3 – 5 exercitii, numai bune de urmat, care vizeaza diverse grupe musculare.

Raluca Basu este instructor de aerobic si va invita sa va antrenati impreuna, la Televiziunea Medicala, pentru un corp sanatos si tonifiat. Alocati-va zilnic timp pentru o doza de sport, cu zambetul pe buze! Nu uitati: perseverenta face diferenta!

Raluca Basu

Raluca Basu, instructor de aerobic si personal trainer, contributor Televiziunea Medicala

Instructor de aerobic si personal trainer acreditat de Masterclass Bucuresti. A urmat cursuri de specializare in Step si Aerobic simetric bilateral. De asemenea, are specializare in Pilates, level I si level II. Din 2011 este instructor de aerobic in Timisoara, a participat la numeroase conventii de specialitate si incearca sa tina pasul cu tot ce este nou in domeniul aerobic-ului si al fitness-ului.  https://www.facebook.com/raluca.basu?fref=nf

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.