DSP Timis – eliberarea carnetelor de rezidenti

0

Directia de Sanatate Publica Timis vine cu informatii legate de eliberarea carnetelor de rezidenti, pentru cei care au inceput pregatirea anul acesta – vezi cand se pot ridica aceste documente! La sfarsitul saptamanii va avea loc concursul de rezidentiat – vezi ce trebuie sa faca, in urma acestuia, medicii, medicii dentisti si farmacistii care devin rezidenti pe locuri ori pe posturi.

”Medicii rezidenti care au inceput pregatirea la data de 1 ianuarie 2014 vor desemna un reprezentant pentru fiecare specialitate, care in baza cartii de identitate si a imputernicirii (conform modelului) vor ridica carnetele de rezident, luni 24.11.2014 intre orele 10:00 – 16:00. Eliberarea carnetelor de rezidenti se face la sediul Directiei de Sanatate Publica Timis, Biroul Resurse umane, camera 20”, precizeaza DSP Timis.

Vezi DSP Timis – aprobare detasari rezidenti, lista din 10.11.2014

Citeste si Rezidentiat: ce acte ai nevoie in diferite situatii. Mic ghid practic

Informatii pentru cei care vor deveni, in perioada urmatoare, in urma concursului din 23 noiembrie, rezidenti

Medicii, medicii dentisti si farmacistii care devin rezidenti pe locuri incheie un contract individual de munca pe perioada determinata, egala cu durata rezidentiatului, cu unitatea sanitara la care au fost repartizate locurile pentru rezidentiat. Medicii, medicii dentisti si farmacistii care devin rezidenti pe post incheie contract individual de munca pe perioada nedeterminata cu unitatea sanitara publica ce a publicat postul respectiv, cu respectarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului, aprobata prin Legea nr. 103/2012. Rezidentii au obligatia sa efectueze pregatirea si sa sustina examenul de specialist in specialitatea pentru care au optat, in maximum 5 ani de la data incheierii programului de pregatire.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.