Crema minerala pentru durerile de genunchi

Crema minerala pentru durerile de genunchi (VIDEO)

4

Intalnite nu doar la sportivii de performanta datorita suprasolicitarii, durerile de genunchi pot avea cauze diverse. Felul in care se simt durerile de genunchi poate determina si abordarea lor de catre specialisti.

 

Nu de putine ori, durerile de genunchi pot fi urmarea unor probleme de coloana

„In principiu, durerea de genunchi este de doua feluri: este durerea articulara, este gonartroza care, practic, o durere de genunchi care din cauza articulatiei genunchiului, a inflamatiilor, a tulburarilor, a modificarilor degenerative de la nivelul genunchiului nu trebuie sa iradieze. Un individ care vine si imi spune ”Ma doare genunchul de nu pot sa calc pe el si merge asa durerea pe aici”… nu are ce sa caute. Aia nu e durere de genunchi. Ca e asociata? Da. Si atunci merg la spate. Si cand i-am pus placute pe spate, in zona unde sunt emergente radacinile nervoase care merg la genunchi, ii trece genunchiul”, spune dr. Ioan Ometa, medic primar medicina generala, acupunctura, kinetoterapie si osteopatie.

durerile de genunchi

Durerea de genunchi care iradiaza fie in jos, spre glezna, fie in sus, spre coapsa, nu este durere pura de genunchi

Daca este o durere strict de la spate, atunci ii trece de tot. Daca este o durere amestecata, de gonartroza cu durerea de nerv, atunci mai ramane ceva si completez si pentru genunchi. Dar este clar: durerea de genunchi care iradiaza fie in jos, spre glezna, fie in sus, spre coapsa, nu este durere pura de genunchi.

Durerea de genunchi: „Sigur ca la asta, cand am o gonartroza, atunci folosesc si crema. Este o crema minerala, cu mai multe minerale, magnetica, si are proprietatea sa faca o curatire a tesuturilor . De exemplu, poate ca ati auzit de ficatul gras. Steatoza hepatica se zice medical, in care celulele hepatice sunt blocate in mare parte, in functie de cat e de mare steatoza, cu grasimi. Si bineinteles ca, in cazul acesta, in acest moment, nu mai poate sa isi faca functia lui metabolica si de excretie biliara. Cu crema asta pusa pe ficat, pe zona superioara a abdomenului, in 20-25 de zile, se curata”, adauga dr. Ioan Ometa, medic primar medicina generala, acupunctura, kinetoterapie si osteopatie

autor: DELIA SESCU BARBU

Share.

4 Comments

  1. Mihaela Placinta-Stefan on

    Care este numele acestei creme minerale?
    Multumesc anticipat pentru raspuns!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.