Eleva cu deficiente de auz, batuta de pedagoaga pentru ca nu raspunde (FOTO/VIDEO)

1

Un incident deosebit de grav a avut loc duminica seara, la internatul Liceului pentru Deficienti de Auz din Cluj-Napoca. O eleva de clasa a VII-a a fost batuta de pedagoga. Motivul este halucinant.

Intr-o filmare realizata de elevii care au fost martori la incident se vede cum fata este trasa de par si lovita de catre pedagoga. Urmeaza apoi amenintari din partea pedagogei si a unui alt cadru didactic:

“Treci in dormitor. Si tu, hai si tu! La dormitor, nesimtito!”, “Te omor, te omor!”.

Imediat dupa incident, elevii cazati in internat au iesit in strada, unde au asteptat mai bine de o ora, pana la miezul noptii, ca sa se calmeze spiritele.

Directoarea liceului a venit si ea in strada sa discute cu elevii, dar in momentul in care a vazut ca totul este filmat de echipa NCN (Ziar de Cluj), a precizat doar ca “s-au certat copiii”, apoi nu a mai facut nicio alta declaratie. S-a retras in cladire si desi reporterul NCN a insistat ulterior sa mearga in biroul acesteia pentru un punct de vedere, directoarea s-a multumit sa ne transmita un mesaj prin portar: nu poate sa coboare pentru ca dorm copiii si sa revenim dimineata.

Unul dintre elevii martori la bataie a declarat ca eleva batuta statea pe canapea, moment in care a venit pedagoga de noapte (Eniko). Aceasta a inceput sa vorbeasca cu eleva, desi stie ca are deficiente de auz. Pedagoga s-a enervat din cauza ca eleva nu ii raspunde si a lovit-o peste brat, fata a ripostat si a impins-o pe pedagoga, apoi aceasta din urma a inceput sa o traga de par pe eleva.

Pedagoga care agresat-o pe eleva de clasa a VII-a:

In urma publicarii acestei stiri in media Inspectoratul Judetean din Cluj s-a autosesizat si va lua masuri.

Vom urmari acest subiect.

sursa

Share.