Este vaccinul bun sau nu? Dr. Ofelia Lugojan Ghenciu, despre rolul vaccinării în oncogeneză și faptul că vaccinul acționează la nivel de ADN (VIDEO)

1

Vaccinul, între mit şi adevăr! Asta, pentru că în ultima perioadă tot mai mulţi părinţi îşi pun semne de întrebare în privinţa lui. Care sunt riscurile vaccinului, cât e de bine este să-ţi vaccinezi sau nu copilul?  E responsabilitatea părintelui, acesta trebuie să decidă.

Primul pas spre a lua o decizie corectă este informarea. Pornind de la problemele terapeutice de zi cu zi, a experienţei, dr. Ofelia Lugojan Ghenciu, medic primar pediatru – homeopat, ne împărtășește probleme observate în activitatea sa profesională, legate de vaccinuri și vaccinări.

Vaccin

“Cred că vaccinarea este extrem de profitabilă pentru companiile farmaceutice care o produc, dar este extrem de dăunătoare pentru cei care o primesc”, susţine dr. Ofelia Lugojan Ghenciu. De ce? Pentru că, spune reputatul medic, în ultimii ani s-a dovedit rolul vaccinării în oncogeneză și faptul că produce mutații genetice. ”Autismul este în floare și acest lucru îl pot înțelege doar părinții a căror căror copii sunt victime ale vaccinării”, afirmă dr. Ofelia Lugojan Ghenciu, care adaugă: ”Nu este doar experiența mea personală sau o opinie a medicilor homeopați”.

Cercetările, ne spune dr. Ofelia Lugojan Ghenciu, au dovedit rolul oncogenetic al vaccinării și că vaccinul acționează la nivel de ADN. ”Când astea sunt dovezile științifice, atunci când ție în cabinet îți vine pacientul și vine la tine pentru că tu trebuie să-l vindeci, nu se poate să stai placid și să spui vai ce bune sunt vaccinările, când de fapt realitatea este cu totul și cu totul alta”, spune dr. Ofelia Lugojan Ghenciu.

Modificările pe care vaccinurile și vaccinările le produc la nivel de genom nu îți mai dă tabloul clar de remediu: ”Sunt simptome atipice, ai o sărăcie a simptomelor, este ceea ce în homeopatie numim boală univalerală”. Vezi ce spune dr. Ofelia Lugojan Ghenciu că au observat, în ultimii ani, medicii homeopați!

Share.

1 Comment

  1. Pingback: De ce sa ne vaccinam copii? Argumente pro-vaccinare oferite de autoritatile de sanatate publica | Asociatia Medicilor de Familie Mures

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.