Esti student la Medicina? Trebuie sa stii asta, legat de caietul de abilitati practice

0

Esti student la Medicina? Iata ce trebuie sa stii pentru completarea si predarea Caietului de abilitati practice. Instructiunile vin din partea UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca.

“Predarea Caietului de abilitati practice se face pana in data de 17 iunie 2016, la secretariatul Centrului de Abilitati Practice si Simulare in Medicina.

Caietul trebuie completat in proportie de minimum 75% la fiecare capitol in parte.

Evaluarea caietului se va face de catre Comisia de evaluare a Caietului de abilitati practice, aprobata in sedinta Consiliului Facultatii de Medicina, conform HCFM nr. 3/24.02.2016.

Rezultatul final se va comunica pana la sfarsitul semestrului II al anului universitar in curs“, se arata intr-un document semnat de prof.dr. Anca Dana Buzoianu, decan al Facultatii de Medicina din cadrul UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca.

Caietul de abilitati practice este un ghid de activitate in spital şi laborator pentru studentii Facultatii de Medicina, in care sunt facute recomandari referitoare la activitatile pe care studentii trebuie sa le desfaşoare pentru a avea o formatie profesionala solida. Practic, este un registru, in care activitatea studentilor va fi consemnata, pentru evidenta personala şi pentru documentarea ulterioara, precizeaza UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca.

Fiecare consemnare din caietul de abilitati practice va fi descrisa şi detaliata intr-un document care va fi inclus in portofoliul de activitate a studentului.

Competentele profesonale necesare profesiei de medic vor fi construite progresiv, din activitati concrete, specifice, desfaşurate de studenti pe parcursul intregului ciclu de licenta, sub coordonarea cadrelor didactice, anunta institutia din Cluj-Napoca.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.