Explozie urmata de incendiu cu trei victime, in Timisoara, in urma unor acumulari de gaze

Explozie urmata de incendiu cu trei victime, in Timisoara, in urma unor acumulari de gaze (VIDEO)

1

Explozie in aceasta dimineata intr-un cartier de case din Timisoara. Trei persoane au fost ranite dupa ce intr-o locuinta s-a produs o deflgratie cauzata de o acumulare de gaze. Doua dintre victime au fost transportate la spital in stare grava, cu arsuri pe aproximativ 30% din suprafata corpului. Explozia a fost urmata de un incendiu si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a stinge focul.

“La pompieri toate interventiile sunt dificile pentru ca vii si nu stii ce gasesti la fata locului. Mai ales fiind vorba de acumulare de gaz, riscai in orice moment sa mai fie inca o priza de acumulare de gaz.”, a spus Valentin Colesnic, pompier ISU Timis.

Din primele informatii, se pare ca deflagratia a pornit dupa ce femeia a aprins o tigara iar in incapere exista o acumulare de gaze. Proprietarul casei sustine ca in zona s-au efectuat lucrari la reteaua de gaze dupa ce teava a fost avariata in urma unui accident.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Explozie urmata de incendiu cu trei victime, in Timisoara, in urma unor acumulari de gaze (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.