ExpoMedika, editia a II-a

0

Senior PhysicianExpoMedika, ediţia a II-a, ce va avea loc în perioada 5-8 iunie 2012 la Palatul Parlamentului Bucureşti, este un nou concept, dinamic, de talie internaţională, care va cuprinde conferinţe ştiinţifice urmate de aplicaţii la standurile expozanţilor – realizate cu sprijinul Asociaţiilor şi Societăţilor medicale din România şi din străinătate.

De asemenea vor participa speakeri de renume ce vor susţine conferinţe medicale pe diverse specializări, cum ar fi: Medicina de Urgenţă, Medicina de Laborator, Cardiologie, Chirurgie şi Neurochirurgie, Ortopedie, Diabetologie, Imagistică şi Radiologie, Pediatrie, Oncologie, Ginecologie, Diagnosticare ş.a.

În cadrul expoMedika se vor acorda acreditări EMC gratuite şi vor avea loc expoziţii în care vor fi prezentate cele mai noi aparate, echipamente şi servicii medicale; workshop-uri de specialitate, precum şi Gala Umanitară cu participarea personalităţilor din lumea medicală şi din cea mondenă.

Dr. Raed Arafat susţine în cadrul evenimentului medical expoMedika simpozionul: “Unităţi de Primiri Urgenţe. Prezent şi viitor. Problema aglomerării în unităţile de primiri urgenţe din România”. Simpozionul va avea loc în data de 5 iunie 2012, între orele 10.00 – 17.00, în sala N. Iorga, Palatul Parlamentului, Bucureşti.

Evenimentul este realizat cu sprijinul şi în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, Fundaţia pentru SMURD şi Societatea de Medicină de Urgenţă şi Catastrofă din România (SMUCR).

De asemenea, speakeri de marcă din străinătate vor susţine prezentări şi vor realiza un schimb de informaţii cu specialiştii români. La manifestare vor participa manageri de spitale, şefi secţie a Unităţilor de Primiri Urgenţe (UPU), precum şi asistenţi şef secţie UPU din România.

Accesul vizitatorilor la evenimentele din cadrul Expomedika este gratuit: accesul la Conferinţe şi acordare EMC gratuite. Intrarea se face pe bază de carte de vizită sau invitaţie.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.