Ezoteric Fest – editia a XVIII-a, Timisoara (VIDEO)

0

In perioada  18–21 mai 2017 a avut loc EZOTERIC FEST  editia a XVIII-a  la Casa Tineretului Timisoara sub motto-ul “CUNOASTERE – SANATATE – ARMONIE”.

Manifestarea a fost deschisa tuturor celor care au dorit sa participe si au avut ceva de oferit din punct de vedere social, comercial, medical, artistic, muzical si spiritual.

Ezoteric Fest este un Festival Spiritual

Ezoteric Fest este un Festival Spiritual cu diverse sectiuni: Expozitie cu vanzare, Conferinte, Workshop, Demonstratii, Spectacole de Muzica si Dans care se desfasoara anual la Timisoara incepand din anul 2008 si reuneste toate persoanele, asociatiile, fundatiile, centrele, cabinetele sau firmele interesate de stiintele spirituale sau domeniile terapiilor naturiste si alternativelor complementare.

Ezoteric Fest – servicii

La standurile expozitiei STANDURILE EXPOZITIEI au fost prezente servicii specifice tematicii: bioenergoterapie, reiki, magnetoterapie, acupunctura, homeopatie, fitoterapie, macrobiotica, dieta, ayurveda, aromoterapie, meloterapie, cristaloterapie, fitness, intretinere, fizioterapie, presopunctura, cosmetica, medicina populara, psihoterapie, terapie cu ingeri, consiliere astrologie, tarot, fotografierea aurei, nutritie, masaj precum si diverse produse: CARTE, cosmetice, BIJUTERII, cristale, ARTIZANAT, apicole, ULEIURI, pietre, PRODUSE BIO, bucatarie vegetariana, FENG SHUI, produse naturale, CEAIURI, dulciuri naturale, SUPLIMENTE, preparate din plante, UNGUENTE, cadouri, DECORATIUNI, betisoare aromate, SUVENIRURI.

CONFERINTELE, prelegerile, demonstratiile si momentele ambientale s-au desfasurat in Sala Mare de Conferinte de la Parter (300 locuri dotata cu sonorizare, microfon, videoproiector, ecran, calculator) si Sala Mica din Exterior (80 locuri).

Ezoteric Fest este organizat de Expo Timisoara International si Asociatia Geea Life, si promoveaza pe parcursul celor 4 zile ALTERNATIVE SPIRITUALE pentru o viata mai sanatoasa si echilibrata.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.