Ezoteric Fest – Editia a XVIII-a la Casa Tineretului Timisoara

0

In perioada  18–21 mai 2017 are loc EZOTERIC FEST  editia a XVIII-a  la Casa Tineretului Timisoara sub motto-ul “CUNOASTERE – SANATATE – ARMONIE”.

EzotericFest este un Festival Spiritual cu diverse sectiuni: Expozitie cu vanzare, Conferinte, Workshop, Demonstratii, Spectacole de Muzica si Dans care se desfasoara anual la Timisoara incepand din anul 2008 si reuneste toate persoanele, asociatiile, fundatiile, centrele, cabinetele sau firmele interesate de stiintele spirituale sau domeniile terapiilor naturiste si alternativelor complementare.

Manifestarea este deschisa tuturor celor care doresc sa participe si au ceva de oferit din punct de vedere social, comercial, medical, artistic, muzical si spiritual.

La standurile expozitiei STANDURILE EXPOZITIEI vor fi servicii specifice tematicii: bioenergoterapie, reiki, magnetoterapie, acupunctura, homeopatie, fitoterapie, macrobiotica, dieta, ayurveda, aromoterapie, meloterapie, cristaloterapie, fitness, intretinere, fizioterapie, presopunctura, cosmetica, medicina populara, psihoterapie, terapie cu ingeri, consiliere astrologie, tarot, fotografierea aurei, nutritie, masaj precum si diverse produse: CARTE, cosmetice, BIJUTERII, cristale, ARTIZANAT, apicole, ULEIURI, pietre, PRODUSE BIO, bucatarie vegetariana, FENG SHUI, produse naturale, CEAIURI, dulciuri naturale, SUPLIMENTE, preparate din plante, UNGUENTE, cadouri, DECORATIUNI, betisoare aromate, SUVENIRURI.

CONFERINTELE, prelegerile, demonstratiile si momentele ambientale se vor desfasura in Sala Mare de Conferinte de la Parter (300 locuri dotata cu sonorizare, microfon, videoproiector, ecran, calculator) si Sala Mica din Exterior (80 locuri).

Evenimentul este organizat de Expo Timisoara International si Asociatia Geea Life, si promoveaza pe parcursul celor 4 zile ALTERNATIVE SPIRITUALE pentru o viata mai sanatoasa si echilibrata.

Bilet intrare public = 5 lei/ zi — cu acces la expozitie si toate conferintele intre orele 10.00 – 21.00 (cu posibilitatea de a iesi si intra din nou in incinta Casei Tineretului la EzotericFest)

Share.

Leave A Reply