Fara caldura si apa calda in toate spitalele din Timisoara (VIDEO)

Fara caldura si apa calda in toate spitalele din Timisoara (VIDEO)

1

Mii de bolnavi tremura de frig in cele 6 spitale din Timisoara, dupa ce agentul termic si apa calda au fost oprite. Managerii unităților sanitare au scos din dulapuri plapume, pături si dau caldura cu portia de la aparatele de aer condiționat. De apa calda nici nu poate fi vorba.

Prima noapte fara caldura la Spitalul Judetean din Timisoara a fost resimțită din plin de catre bolnavi. Cu caloriferele reci si doua randuri de haine pacientii internați se străduiesc sa faca fata temperaturile scăzute.

“Riscăm ca toate eforturile pe care le-am depus, eforturi supraomenești, pentru a salva viețile oamenilor să se năruie. Pentru că un organism bolnav nu se poate lupta și cu boala și cu frigul, nu poate rezista la atâția factori de stres”., a spus Managerul Spitalului Județean din Timișoara, medicul Raul Pătrașcu.

La Timsioara In prima noapte fata caldura si apa calda mercurul in termometre a scăzut la 1 grad. In aceeasi situatie disperata se afla alte 50.000 de gospodarii racordate la sistemul de termoficare a orasului.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Fara caldura si apa calda in toate spitalele din Timisoara (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.