Fertilizarea asistata in pandemie (VIDEO)

Fertilizarea asistata in pandemie (VIDEO)

1

“Problemele de infertilitate nu se rezolva doar ci fertilizarea in vitro. Adica cuplurile care au probleme de infertilitate si aici vorbim de cupluri care au contact neprotejat mai mult de un a de zile si nu avem sarcina sa apeleze la un medic specialist de infertilitate, sa nu astepte pentru ca pentru orice femeie timpul este in defavoarea lor. Exista gandul ca haideti ca sa mai astept putin, ca poate trece boala respectiva, sa nu faca asta pentru dureaza mult si este de datoria noastra, ca medici sa luam toate masurile necesare la clinica si la spital in cat sa ne protejam noi pe noi si in acelasi timp si pe pacientii nostrii. Nu ne asumam riscuri, de foarte multe ori creeaza un disconfort, trebuie sa lasam mai mult spatii intre consultatii, incat locul sa fie cat mai aerisit, oamenii sa fie cat se poate mai dispersati sa nu se intersecteze, exista niste proceduri mai speciale, sa facem triajul, sa luam temperatura, sa ne luam tot echipamentul dar toate aceste lucruri le facem pe motivul sa nu ne asumam niciun risc, de foarte multe ori ne cerem si scuze la pacientii nostrii, dar in asa fel eliminam riscul sa luam boala respectiva.

Sa ajungem la un obiectiv, sa ajungem sa avem un copil, nu vrem o mama sau un tata bolnav, vrem o mama si un tata sanatos. Si pentru asta trebuie sa ne protejam. Eu zic ca este mult mai usor sa luam boala respectiva, virusul respectiv pentru o neglijenta din spatii publice decat dintr-o clinica. Clinicile au luat toate masurile necesare pentru ca toata lumea sa fie “safe”.”, a spus Dr. Andreas Vythoulkas este medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente in infertilitatelaparoscopie, ecografie, histeroscopie si colposcopie.

Dr. Andreas Vythoulkas, contributor Televiziunea Medicala

andreas-vythoulkas

Dr. Andreas Vythoulkas este medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente in infertilitatelaparoscopie, ecografie, histeroscopie si colposcopie.

Absolvent al Masteratului din cadrul Clinicii Genesis din Atena, sub coordonarea cunoscutului Dr. Pantos, Dr. Vythoulkas a dobandit expertiza si compentente in probleme de infertilitate si, implicit, in domeniul tehnicilor de reproducere umana asistata.

In prezent, Dr. Vythoulkas este doctorand in Obstetrica-Ginecologie, cu specializare in endometrioza si infertilitate. Doctorul Andreas Vythoulkas este reprezentant in Romania al Clinicii Genesis Atena (Grecia) si detine statutul de membru al Societatii Elene de Obstetrica si Ginecologie si al Federatiei de Medicina Fetala din Londra (Marea Britanie).

https://www.facebook.com/andreas.vythoulkas.md/

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Fertilizarea asistata in pandemie (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.