Inscrieri la Universitatea de Vara

Fii student la Medicina pentru o saptamana! Inscrieri la Universitatea de Vara

0

Poti incerca, pe durata unei saptamani, cum este viata de student la Medicina, cu toate cele care le presupune: cursuri, lucrari practice, cazare in camin! Vezi unde se va desfasura interesantul experiment – tocmai au inceput inscrierile!

Universitatea de Vara: cursuri de anul I de facultate

Universitatea de Vara pentru Elevi este organizata de Liga Studentilor din Tg. Mures, impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures. Perioada de desfasurare este 27 iulie – 2 august 2015, timp in care se vor parcurge cursuri si lucrari practice specifice anului I de facultate, dar nici componenta sociala a vietii de student nu se va neglija. Taxa de participare va include masa (pranz si cina), cazare in caminele Universitatii, program social si numeroase alte suprize, promit organizatorii.

Calendarul admiterii la Universitatea de Vara

13 mai – 13 iunie – Inscriere
13 iunie – 19 iunie – Selectia participantilor
19 iunie 2015 – Afisarea listei distribuirii locurilor in urma selectiei.
20 iunie – 1 iulie – Plata taxei de participare
1 iulie – 5 iulie – Redistribuirea locurilor ramase neocupate.
5 iulie – Afisarea listei distribuirii locurilor ramase neocupate
5 iulie – 7 iulie – Plata taxei de participare pentru locurile redistribuite
8 iulie – Afisarea listei finale cu participanti.
26 iulie – Sosirea participantilor

Pentru a participa la Universitatea de Vara pentru elevi, candidatii trebuie sa fie absolventi de clasa a XI-a. In cazul in care nu au implinit varsta de 18 ani pana in 26 Iulie 2015, trebui sa prezinte organizatorilor consimtamantul scris de la parinti. Ei trebuie sa urmeze indicatiile organizatorilor si sa participe la toate activitatile din program, sa isi asume conditiile oferite de organizatori: cazare in camine, masa si program social, sa respecte regulamentele de ordine interioara ale Universitatii si caminelor studentesti, sa anunte organizatorii pentru orice problema aparuta sau necesitate personala de a se abate de la program, sa pastreze un comportament decent pe parcursul scolii de vara si sa isi asume ca abaterea de la prezentul regulament poate fi sanctionata prin excluderea din program.

Cate ceva despre… taxa de inscriere la Universitatea de Vara

Taxa de participare este de 300 de lei pentru cei care nu sunt din Tirgu Mures. Aceasta include 2 mese/zi, dar si cazarea participantilor pentru cele 7 zile. Taxa de participare pentru tirgumureseni este de 220 lei. Aceasta include pranzul in fiecare zi. Taxa se poate achita prin virament bancar in contul RO18 BTRL 0270 1205 P493 7700 , Banca Transilvania, Liga Studentilor Tg. Mures, CIF: 12294600 . In ordinul de plata se va mentiona numele participantului. Taxa se achita doar dupa primirea confirmarii de participare.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.