Fobii sexuale extreme care fac parte din viata sexuala a cuplului

0

Multi oameni au mari probleme atunci cand trebuie sa isi gaseasca jumatatea pentru simplul fapt ca se tem de diferite lucruri care fac parte din viata sexuala a cuplului.

Persoanele care au o repulsie puternica fata de tot ce inseamna erotism si sexualitate sufera de erotofobie. Exista insa altele cu temeri extrem de particulare.

1. Partenofobie

Partenofobia este caracterizata printr-o teama patologica fata de virgine sau fecioare. Oamenii care sufera de aceasta fobie evita manastirile scolile si orice loc unde s-ar putea intalni cu astfel de adolescente sau tinere.

2. Medortofobia

Aceasta este teama irationala se manifesta, in principal, la femei. Lor le este frica de penisul in erectie.

3. Medomalacufobia

Aceasta este o fobie care se manifesta opus ca medortofobia. Barbatii care sufera de aceasta teama patologica se tem ca isi vor pierde erectia.

4. Gimnofobia

Gimnofobia este caracterizata de aversiunea patologica la vederea corpului gol. Persoanele care sufera de aceasta fobie nu suporta sa ii vada pe altii dezbracati.

5. Filemafobia

Aceasta fobie de manifesta prin teama de a fi sarutat. Cei care sufera de filemafobie se tem practic de intimitatea care vine odata cu sarutul, dar si de actul sexual care poate urma unui sarut.

De cele mai multe ori persoanele care sufera de filemafobie sunt si germofobi (le e frica de bacterii).

6. Claustrofobia sexuala

Exista oameni care sunt terifiati de ideea de a intretine relatii sexuale intre patru pereti.

sursa

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.